Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna iunie

4.580 ori
<b>Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna iunie</b>În fiecare lună vă vom prezenta aici pe Mobilissimo și un top 10 al celor mai populare smartphone-uri high-end, top realizat de către un algoritm special ce a fost inclus odată cu lansarea noului site. Aflați că la baza alcătuirii sale stau numeroase

Odată cu lansarea noului nostru site, pe lângă modificările de ordin estetic pe care le-ați văzut cu siguranță, a fost inclus și un algoritm special de calcul ce ne ajută să aflăm care sunt cele mai populare smartphone-uri pe Mobilissimo. Acest algoritm este unul complex și automat și are în vedere mai mulți factori ca: numărul de comparații realizate, numărul de vizualizări, ratingul, dar și număul aparițiilor în știri.

Toți acești factori contribuie într-un anumit procent la alcătuirea clasamentului care stă la baza topului nostru. De asemenea, important de precizat aici este faptul că acesta este un top de popularitate a telefoanelor într-o perioadă de timp determinată, la baza calcului stând interesul manifestat de cititori. Așadar, nu este vorba de preferințele noastre ca redactori, ci doar de activitatea utilizatorilor ce ne accesează site-ul. 

Aflați totodată și faptul că de acum înainte acest top va fi unul lunar ce va fi publicat între data de 25 și ultima zi a lunii. Haideți să vedem cum arată acest top pentru luna iunie 2016!

10 - Huawei P9 Plus

Pe ultima poziție a acestui top se află nimeni altul decât Huawei P9 Plus, terminal ce a sosit de curând și pe masa noastră de teste, urmând ca recenzia să vină foarte curând. Este de înțeles interesul publicului pentru acest model, fiind practic unul dintre cele mai interesante phablet-uri de 5.5 inch existente pe piață. Avem tehnologia 3D Touch, difuzoare stereo, 4 GB RAM și per total un pachet hardware de top!

9 - Motorola Moto Z

Cel mai recent flagship Motorola este numit Moto Z, terminal cu foarte mult potențial. Acest model aduce un hardware pe măsură, dar și un design atrăgător, carcasa device-ului măsurând doar 5.2 mm în grosime. Mai punem pe listă și modularitatea telefonului, utilizatorii având posibilitatea de a opta pentru o carcasă proiector, pentru una cu difuzoare stereo, sau chiar pentru un modul baterie externă. 

8  - Apple iPhone SE

Ajungem la locul cu numărul 8 unde îl regăsim pe iPhone SE. Acest terminal ce practic sosește fix în carcasa lui iPhone 5s ne oferă în mare parte același pachet hardware regăsit și pe flagship-ul celor de la Apple, și anume iPhone 6s. De aici și interesul utilizatorilor pentru un smartphone compact cu dotări high-end și preț mai accesibil față de versiunea flagship. În plus, există și varianta de culoare Rose Gold ce reprezintă o adevărată atracție în rândul fanilor Apple de sex feminin.

7 - Samsung Galaxy S7 Edge

Printre cele mai populare smartphone-uri din această lună se află și Samsung Galaxy S7 Edge, probabil și cel mai arătos model din topul de astăzi. Cu specificații demne de un flagship veritabil, phablet-ul companiei sud-coreene se va afla probabil luni bune de-acum înainte în cadrul acestui top. Ca un reminder al specificațiilor sale, avem un display QHD curbat de 5.5 inch, 4 GB RAM, un procesor Snapdragon 820, și totodată o cameră de 12 megapixeli.

6 - LG G5

Nici flagship-ul celor de la LG Electronics nu a fost trecut cu vederea de către voi, acest dispozitiv regăsindu-se iată pe locul cu numărul 6 în topul de astăzi. Avem parte de un terminal cu display QHD de 5.3 inch, procesor quad-core Snapdragon 820 și cu o cameră foto duală compusă dintr-un senzor principal de 16 megapixeli pentru captura standard, și un senzor secundar de 8 megapixeli pentru fotografii wide cu totul și cu totul speciale. În plus, prețul și modularitatea reprezintă alte două criterii pentru care LG G5 atrage atenția publicului.

5 - Xiaomi Mi 5

În continuare îl regăsim pe Xiaomi Mi 5, un alt flagship al anului 2016 ce se poate lăuda cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 pe care îl aduce la bord. Am testat acest terminal, iar printre punctele sale forte am inclus design-ul arătos și materialele premium din care este construit, ecranul de calitate, performanța de top, și totodată faptul că primim unul dintre cele mai rapide scanner de amprente. 

4 - Samsung Galaxy S7

Nici varianta standard Galaxy S7 nu lipsește de aici, telefon care deși nu ne încântă la fel de mult cum o face S7 Edge cu al său display curbat, reușește să ne ofere același pachet hardware. Display-ul are o diagonală de 5.1 inch, se păstrează și camera foto de 12 megapixeli, dar și cei 4 GB memorie RAM. Un motiv pentru plasarea sa pe un loc mai aproape de podium s-ar putea datora și prețului mai mic față de varianta Edge.

3 - HTC 10

Locul cu numărul 3 este ocupat în această lună de către flagship-ul HTC 10, telefon ce reprezintă o alegere numai bună pentru cei care apreciază terminalele care pun accentul pe design și pe materialele utilizate. Acesta vine într-o carcasă unibody din metal, iar ca dotări primim în cazul de față procesorul Snapdragon 820, un display cu rezoluție Quad HD și o cameră foto de 12 megapixeli cu bliț LED, care este una dintre cele mai bune de pe piață la ora actuală. 

2 - Huawei P9

Poziția cu numărul 2 este ocupată de către Huawei P9 - smartphone-ul care promite fotografii artistice și asta grație unei camere foto duale la care și-au pus amprenta și cei de la Leica. Hardware-ul, dar și design-ul acestui produs au fost apreciate de către voi, iar totodată și prețul constituie probabil un motiv pe care l-ați luat în calcul, acesta fiind cu până la 1.000 lei mai ieftin față de alte flagship-uri ale anului 2016.

1 - OnePlus 3

Cu toate că P9 vine la un preț foarte atractiv, câștigul de cauză la acest capitol îl primește însă OnePlus 3 - telefon proaspăt lansat în China. Având un preț recomandat de 399 euro, acest terminal ne aduce un display FHD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 6 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce promite fotografii de calitate. 

Rămâne de urmărit cât va rezista OnePlus 3 pe podium în cadrul acestui top al celor mai populare smartphone-uri de pe Mobilissimo, asta în contextul în care o bună bucată de vreme, primul loc a fost ocupat de către Xiaomi Mi 5 - telefon care acum se regăsește pe poziția cu numărul 5. Oare ce telefon i-ar putea sufla locul în luna iulie?!

Iată și o listă a celor mai bune prețuri de astăzi, 25 iunie, pentru aceste device-uri de mai sus:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×