Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna octombrie 2016!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 2.312 ori
<b>Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna octombrie 2016! </b>Pentru că luna octombrie este pe sfârșite, este momentul să aruncăm și o privire asupra celor mai populare 10 smartphone-uri din ultimele 30 zile. În ciuda faptului că Samsung Galaxy Note 7 a fost retras de pe piață și din producție, se pare că publicul

Doar câteva zile ne mai despart de sfârșitul lunii, așa că este momentul să vă prezentăm topul celor mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo din ultimele 30 zile. În acestă lună am avut parte de numeroase lansări pe piața smartphone, câteva exemple fiind modelele Pixel și Pixel XL, respectiv Xiaomi Mi Note 2 - phablet ce pare a fi o alternativă foarte interesantă pentru nimeni altul decât Galaxy Note 7. Așadar, să vedem cum se prezintă topul pe octombrie!

10. LG V20

LG V20

Pe ultima poziție a clasamentului îl avem pe LG V20 - phablet de 5.7 inch care la prima vedere pare a fi terminalul perfect pentru consumatorii de multimedia. Primim un display secundar aici, fix aceeași cameră foto duală de pe LG G5, un scanner de amprente, dar și un chip audio DAC pentru acustică superioară. Interesant la acest model este și faptul că ni se permite accesul la baterie grație unui panou spate înlăturabil. Așteptăm ca acest produs să fie lansat curând și pe plan local!

9. Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Următorul pe listă este nimeni altul decât Samsung Galaxy S7, telefon al cărui preț a început să scadă încet-încet în ultima perioadă - acesta fiind un motiv numai bun pentru a-l pune pe lista de achiziții în următoarea perioadă, mai ales că așteptăm reducerile de BlackFriday. Cu un pachet hardware de top, și cu un design premium, Galaxy S7 este cu siguranță o alegere inteligentă.

8. Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2

Avem și o surpriză în topul din octombrie, și asta pentru că îl regăsim aici pe Xiaomi Mi Note 2 - phablet anunțat pe data de 25 octombrie în cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc în China. Interesul publicului pentru acest handset este unul extrem de mare, apariția sa în top dovedind iată încă o dată popularitatea acestui brand și la noi în țară. Prețul accesibil, dotările de top, și design-ul premium reprezintă criteriile câștigătoare în cazul de față.

7. Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Japonezii de la Sony ne demonstrează că încă știu să fabrice telefoane foarte bune, modelul Xperia XZ fiind pe trend ascendent în acest moment. De câteva săptămâni acest terminal a ajuns și în oferta retailerilor de pe plan local, și după cum bine știți am realizat și noi recenzia acestui handset ce poate fi accesată de aici. Camera foto cea nouă este punctul forte din ecuație, și avem parte și de dotări hardware high-end.

6. OnePlus 3

OnePlus 3

Încă de la lansarea acestei serii prin care vă prezentăm cele mai populare 10 smartphone-uri lunar, modelul OnePlus 3 s-a aflat mereu în top - acesta fiind unul dintre cele mai echilibrate terminale de pe piață având în vedere aspecte precum prețul și dotările aduse la pachet. Avem și un design premium aici, iar per total privim asupra unui candidat cu șanse mari la titlul de telefonul anului pe Mobilissimo.ro!

5. Apple iPhone 7 Plus / 4. Apple iPhone 7

iPhone 7

Cuplul de terminale iPhone 7 și iPhone 7 Plus se ține în continuare bine, dar se pare că acesta nu a reușit să fure lumina reflectoarelor de la Samsung și Google. Aceste dispozitive se fac remarcate în special prin puternicul procesor Apple A10 Fusion care în acest moment conduce topurile celor mai performante telefoane testate în AnTuTu, chip quad-core oferit alături de 3 GB RAM pe modelul phablet, respectiv 2 GB RAM pe varianta de 4.7 inch.

3. Google Pixel XL / 2. Google Pixel 

Pixel

La scurt timp de la debutul oficial, smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL au primit recenzii excelente din partea publicațiilor tech, acesta fiind astfel un motiv serios pentru popularitatea actuală asociată. Camera foto de 12.3 megapixeli a fost lăudată de către experții de la DxOmark, și sistemul de stabilizare electronică pentru captura video pare a face toți banii. Prețurile rămân totuși extrem de piperate!

1. Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Și în luna octombrie avem un lider 'exploziv', acest lucru datorându-se în special reputației negative. Vorbim despre Samsung Galaxy Note 7 bineînțeles, terminal ce a fost scos de pe rafturile magazinelor și a cărui producție a fost încetată definitiv de către producătorul sud-coreean. Numeroasele subiecte referitoare la exploziile provocate și a retragerii de pe piață l-au ținut în continuare în centrul atenției.

Ca o concluzie, nu putem să nu remarcăm lipsa interesului pentru telefoane ca HTC și LG G5 din top - terminal din urmă al cărui preț a scăzut de curând sub pragul de 2000 lei. În schimb, Asus ZenFone 3 Deluxe se apropie încet de top (în prezent pe locul 11), phablet foarte arătos care de curând a primit și un hands-on pe site-ul nostru cu ocazia lansării pe plan local. Și Xiaomi Mi 5s / Mi 5s Plus sunt aproape de Top 10, deci luna noiembrie ar putea fi caracterizată de surprize interesante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×