Produse evoMAG.ro

Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în "luna Black Friday" 2016!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 1.721 ori
<b>Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în "luna Black Friday" 2016!</b>Astăzi este momentul să vă dezvăluim cum se prezintă topul celor mai populare 10 smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo.ro din ultimele 30 zile. Avem și noi terminale incluse aici, iar unul dintre ele se plasează direct pe primul loc și pe bună

Luna Black Friday, luna vânzărilor, luna cea mai importantă când vine vorba de achiziții e aici, de fapt a trecut, doar top-ul nostru e aici și ne aduce surprize care totuși erau predictibile! Avem un Xiaomi ce a rupt topul si un Note ce se scufundă, cu un Huawei in urcare de popularitate și un Sony ce rezistă! Iată topul Mobilissimo.ro pe luna noiembrie 2016:

10. OnePlus 3T

OnePlus 3T

A prins pe ultima sută de metri top-ul, fiind cel mai puternic telefon de pe piață la ora actuală. Deocamdata nu e disponibil pentru Europa, dar e listat Coming soon la prețul de 439 euro pentru data de 28 luna aceasta. Sosirea sa marchează totodată și oprirea vânzărilor modelului standard în America de Nord și la noi în Europa.

9. Samsung Galaxy S7

Galaxy S7

In lipsa lui Galaxy Note 7, Samsung împinge în față seria Galaxy S, iar în vreme ce varianta Edge primește variante precum Blue Coral și Jet Black, modelul standard se bucură în continuare de aprecierea publicului mai ales în aceste momente când prețul începe să scadă.

8. Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Fanii Sony au de ce se bucura, modelul flagship Xperia XZ rezistând eroic în acest top de 2 luni daca nu ma înșel, iar performanța e una importantă, asta și prin prisma faptului că nici HTC și nici LG nu și-au gasit locul în TOP 10 luna a 11-a!

7. Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Probabil prețul mai mare față de iPhone 7 face acest telefon mai puțin popular în rândul cititorilor noștri, deși pe partea tehnologică el este mai tentant decat frațiorul ”ciclop”. Phablet-ul a ajuns pe masa noastră de teste și abia așteptăm să punem la treabă camera sa foto, asta dacă nu se pierde între timp pe ruta Timișoara - București datorită "profesionalismului" Urgent Cargus!

6. Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Aș zice în sfârșit! Galaxy Note 7 e lăsat în tihnă, după o perioadă de falsă popularitate, sau mai exact popularitate negativă, probail spre bucuria celor de la Samsung, care au avut pierderi de zeci de miliarde din pricina lui..

5. Google Pixel

Google Pixel

Frățiorul cu ecran mai mic a lui XL, intră și el în top 5 telefoane ale lunii noiembrie ca popularitate în opinia voastră și e de apreciat acest lucru, mai ales ținând cont de faptul că el nu poate fi cumpărat încă oficial la noi în țară. Îl așteptăm totuși cu brațele deschise cât mai repede posibil! 

4. Google Pixel XL

Google Pixel

Probabil cel mai bun telefon Android al momentului caracterizat de o experiență software stock și de un hardware pe măsură, nu putea rata acest top, Google Pixel XL poziționându-se pe locul imediat următor podiumului de 3. 

3. Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Lansat de curând, coroborat cu faptul că Huawei e în plină ascensiune atât în România, cât și la pe plan global, nu ne miră faptul că phablet-ul Huawei Mate 9 a urcat direct pe poziția cu numărul 3 în această lună ce marchează sfârșitul de toamnă.

2. Apple iPhone 7

iPhone 7

Profitând de problemele întâmpinate de Samsung cu Note 7 și lipsa lui Pixel de pe piața autohtonă, Apple iPhone 7 continuă să fie un produs căutat la noi în țară, mai ales în perioada aceasta lungă de ”Black Friday”.

1. Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi Mix

Doar cine nu urmărește fenomenul pe web poate fi uimit de clasarea lui Xiaomi Mi MIX pe primul loc în luna noiembrie. Telefonul e unul pe cât de inedit și popular, pe atât de controversat prin problemele ce le pot întâmpina posesorii și aici mă refer în special la fragilitatea dispozitivului când vine vorba despre șocurile mecanice (căzături într-un termen mai popular). Un lucru este însă cert, acela că își merită prima poziție!

Topul lunii noiembrie ne dovedește cum pe de o parte un singur produs poate acapara toată atenția și admirația, iar pe de altă parte cum titani precum Samsung, HTC sau LG se pot scufunda rapid într-un lac adânc al dezinteresului, de pe faleza pe care se expuneau nu demult prin pași de supermodel, etalandu-și fălos efemera supremație.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×