Top 10 telefoane neanunțate: Cursa popularităţii scrie multe "8-uri" în nisip

1.776 ori
<b>Top 10 telefoane neanunțate: Cursa popularităţii scrie multe "8-uri" în nisip</b>Astăzi vă prezentăm topul 10 al celor mai așteptate telefoane care încă nu au fost lansate în 2017, terminale pe care publicul le urmărește cu mare atenție prin intermediul leak-urilor ce tot ajung online. Printre nominalizați se află handset-uri

Vă vine să credeţi că au trecut deja 7 luni din an? Parcă mai ieri era Crăciun şi stabileam telefoanele anului 2016... Acum au început să se contureze şi telefoanele anului 2017, dar mai avem câteva lansări importante în acest an, care vor face finalul de vară şi toamnă picant de tot, caliente chiar. Am decis să facem un top 10, compilat pe baza vizualizărilor pe care chiar voi cititorii Mobilissimo.ro le faceţi articolelor asociate respectivelor terminale. Şi vă pot zice că cifra "8" e la mare căutare.

10. Huawei Mate 10

Huawei Mate 10

Cel mai proaspăt entry din acest top este Huawei Mate 10, care a început să prindă formă de o săptămână de abia. Am început să aflăm că va avea ecran edge to edge curbat pe laturi, dar ştiam deja că va inaugura puternicul procesor Kirin 970. Ar trebui să aducă şi o diagonală mai mare şi să folosească experienţa lui Huawei Magic pentru a da naştere unui telefon cel puţin la fel de arătos ca Huawei Mate 9 Pro. Vine la jumătatea lui octombrie, la Munchen dacă totul merge bine. Metalul şi sticla vor fi la putere, plus camera duală Leica.

9. Google Pixel 2

Google Pixel 2

De vreo 2 luni tot auzim de telefoanele Google Pixel 2 şi ne tot minunăm că în această isterie a camerelor duale, Google şi partenerii săi tot merg pe o cameră singulară. Va trebui să fie ceva cu adevărat special şi mă aştept să fie, la drept vorbind. Mai nou am aflat că nu doar HTC va produce unul dintre modelele Pixel 2, ci şi LG. Bănuiam acest lucru uitându-ne fie şi numai la colţurile curbate ale ecranelor din randările lui Pixel 2 de până acum. Android O va debuta cu acest model, asta dacă nu face LG vreo șotie înainte cu V30.

8. Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active

Chiar dacă Galaxy S8 Active va fi lansat în exclusivitate prin AT&T în State, v-a stârnit interes maxim acest model, se pare. La urma urmei cine nu ar vrea un telefon puternic şi arătos (aproape) ca Galaxy S8, doar că având extra baterie şi supravieţuind scăpării pe jos. Rezistă şi la şocuri, vibraţii, radiaţii şi tratament dur, deci îl puteţi lua în safari şi să îl scăpaţi în gura leului.

7. Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL

Varianta mai mare de Google Pixel 2 pare să fie ceva mai populară şi din câte ştim aceasta ar urma să fie cea produsă de LG. Ca atare va primi toate bunătăţile lui LG G6 şi mă gândesc la Dolby Vision şi HDR, plus colţuri curbate şi aspect 18:9. Judecând după calitatea camerei lui Google Pixel XL cel testat de noi, atunci vom avea un hit aici, dar să nu ne pripim totuşi. Designul parcă nu prea convinge şi Google parcă au rămas blocaţi la Nexus 6P şi Nexus 5X. Fereastra aceea din sticlă va polariza cu siguranţă publicul.

6. Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9

Ştiu, e comic şi bizar să vezi Galaxy Note 9 în acest top, în condiţiile în care tot ce avem sunt speculaţii, vise şi concepte. Am aflat recent că Samsung a început să plănuiască panourile de ecran pentru viitoarele handseturi şi că am putea iar sări peste 6 inch şi trece şi la 4K, poate chiar şi la flexibilitate. Deocamdată doar un vis umed pentru nerds şi geeks, care are şanse de 99% să includă un scanner de amprente în panoul de ecran.

5. LG V30

LG V30

Probabil flagship-ul de toamnă cu cele mai puţine scăpări şi cele mai multe dezvăluiri oficiale, acesta este de fapt un LG G6 Plus, dacă e să o luăm pe bune. El oferă ce ar fi trebuit să ofere G6, adică un CPU Snapdragon 835, trece la o cameră duală cu super deschidere şi pariază tot pe ecran 18:9 Dolby, HDR şi alte giumbuşlucuri, doar că acum cu diagonală mai mare. S-a terminat cu ecranul secundar, din fericire, pentru că era doar un gimmick pe LG V20 şi LG V10. Are toate şansele să propună un panou OLED curbat cu muchii super înguste.

4. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Imaginaţia tuturor s-a aprins imediat după lansarea lui Galaxy S8, mai ales că toată lumea se minuna şi se întreba "oare ce pot să îi facă mai mult de atât?". Se refereau evident la muchiile super înguste ale ecranului şi la diagonala uriaşă înghesuită într-un corp mic. Eu zic să nu ne agităm prea tare, pentru că Galaxy S-urile vin câte 2 la fel. S7 a fost un S6 mai rafinat, iar S9 ar trebui să fie un S8 puţin modificat. Camera duală e clar în ecuaţie.

3. Nokia 8

Nokia 8

Locul 3 de pe podium îi revine muuuult aşteptatului Nokia 8, despre care fabulăm şi speculăm cred că de mai bine de un an. Acest flagship Nokia ar trebui să ne arate ce au mai făcut nemţii de la Carl Zeiss în ultimii ani şi ce au mai inventat în laboratoare. Ar trebui să vedem ce face Nokia, noua Nokia atât de unică sub tutela HMD Global şi să mai vedem dacă merită adoraţia cu care a fost copleşită compania la revenirea sa prin tripleta Nokia 5, 6 şi 7. Perspectivele sunt excelente şi totul pare să indice un viitor hit.

2. iPhone 8

iPhone 8

iPhone 8 e deja obositor prin cantitatea de scăpări, detalii, informaţii, speculaţii şi randări cu care a copleşit web-ul. E ca fundul lui Kim Kardashian şi ca "Despacito". E peste tot, pe toate zidurile, e prea mult şi ştim tot despre el, în vreme ce nu ştim nimic 100% sigur. E şi model aniversar, dar o şi rupe cu trecutul. E şi o trecere la panou OLED cu muchii minime, dar marginile laterale aduc cu o carcasă bumper groasă. Renunţă la buton Home şi scanner de amprente, dar nimeni nu ştie unde ajung. Va face senzaţie la debut, oricare ar fi varianta finală. Numai să nu întârzie...

1. Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 nu este doar cel mai popular telefon nelansat încă de pe Mobilissimo.ro, e cel mai popular telefon din ultima vreme punct. E cel mai căutat de către voi, cel care intrigă cel mai mult publicul şi cel care prinde contur pe 23 august. Are o responsabilitate mare de a şterge cu buretele eşecul Note 7, dar şi de a continua linia de succes a lui S8. Samsung face un pas mare prin trecerea la camera duală şi un pas şi mai mare prin diagonala uriaşă propusă. Se cere şi un upgrade de stylus şi performanţă fără cusur. Nu există loc pentru nici o bâlbâială aici sau inexactitate.

Iată cum arată şi locurile 11-15 în clasamentul nelansatelor:

  • Nokia 9
  • Samsung Galaxy S8 Lite
  • Asus ZenFone 4 Pro
  • Asus ZenFone 4 (2017)
  • Samsung Galaxy X

Mi se pare interesant că lumea e fascinată de telefoane din 2018 deja, lucru care arată că vor şi mai multă inovaţie, vor diferitul, poate flexibilul, vor altceva decât li s-a propus în acest an. Se caută modele cu ecran mare, edge to edge, cu cameră duală, telefoane din sticlă şi metal şi marii câştigători rămân cei din brandurile mari, Samsung şi Apple, dar şi Nokia, care reţineţi, a revenit doar de jumătate de an!

Şansele sunt foarte mari ca finalul de an să aducă măcar aceleaşi branduri pe cel puţin 2 locuri de pe podium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×