Mega testul de baterie e aici: iPhone X versus Galaxy Note 8 şi alte 6 telefoane de top; Iată cum e realizat! (Video)

3.259 ori
<b>Mega testul de baterie e aici: iPhone X versus Galaxy Note 8 şi alte 6 telefoane de top; Iată cum e realizat! (Video)</b>Pentru cei care vor să afle cum se prezintă cele mai populare smartphone-uri ale anului în materie de autonomie, avem astăzi un articol dedicat. Vorbim aici despre mega testul de baterie realizat de către youtuber-ul XEETECHCARE

Unii preferă testele de baterie tip benchmark, alţii preferă să utilizeze telefonul în ritm propriu şi să vină cu concluzii. Există şi categoria a treia care simulează utilizarea normală folosind o medie general acceptată. În această ultimă categorie se înscrie şi YouTuber-ul XEETECHCARE, care a făcut un mega test de baterie, pe care îl puteţi privi mai jos.

8 terminale de top au fost supuse analizei, în frunte cu iPhone X şi Samsung Galaxy Note 8. Li s-au alăturat la comparaţie şi Galaxy S8+, Nokia 8, LG V30, OnePlus 5, iPhone 8 Plus şi Huawei Mate 10. Scenariul de descărcare a bateriei a fost urmatorul: 1 oră de muzică, 1 oră de Instagram şi 1 oră de Facebook, plus 1 oră de YouTube. După aceea a urmat o oră de gaming şi după aceste 5 ore camera va fi folosită până "moare" bateria.

Luminozitatea era dată la maxim, singura conexiune de reţea era WiFi, fără Bluetooth şi fără 4G sau alte date mobile. Doar Gmail era pus pe sincronizare şi apoi a pornit testul. După o oră de playback muzical, iată cum stăteau telefoanele ca procentaj:

  • LG V30 – 95%
  • Samsung Galaxy S8 Plus – 92%
  • Samsung Galaxy Note 8 – 92%
  • OnePlus 5 – 92%
  • Huawei Mate 10 – 89%
  • Nokia 8 - 86%
  • Apple iPhone X – 85%
  • Apple iPhone 8 Plus – 79%

Cell mai vitregit este şi cel mai masiv şi greu telefon şi anume iPhone 8 Plus, culmea. După o oră de Instagram şi una de Facebook, iPhone X era la 57%, iar Huawei Mate 10 la 54%, în vreme ce Note 8 era la 65% şi Nokia 8 la 47%. La final a rămas doar un singur telefon in viaţă, pur şi simplu refuzând să moară bateria. Spoiler? Este LG V30. Cine a ieşit pe podium aflaţi din clip. LG continuă sa ne uimească/intrige, dupa un G6 oarecum modest, un V30 excelent și un Pixel XL 2 plin de probleme. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×