Motorola Moto M are un preț excelent pe GearBest; se vinde pentru doar 169.99 dolari

1.314 ori
<b>Motorola Moto M are un preț excelent pe GearBest; se vinde pentru doar 169.99 dolari</b>Continuă ofertele zilnice și în oferta GearBest, retailer care ne propune acum telefonul Motorola Moto M la prețul de numai 169.99 dolari. Acesta este un phablet de 5.5 inch pe care îl testam la începutul primăverii și care dispunde de un pachet

Testam la începutul primăverii și smartphone-ul Motorola Moto M, un telefon care deși a ajuns târziu la noi a dovedit că este un model pe care ne putem baza dacă bugetul este unul limitat. La câteva luni de la recenzia pe care v-am prezentat-o aici descoperim că smartphone-ul primește un discount atractiv din partea GearBest.com, retailer ce îl vinde pentru suma de doar 169.99 dolari ~ adică în jurul a 660 lei.

Moto M

La banii aceștia primiți un telefon complet metalic cu ecran generos și design deloc rău. Vine cu un ecran Full HD IPS de 5.5 inch, cu procesorul mid-range Helio P15 la pachet și cu 4 GB de RAM. Avem și 32 GB de stocare internă, slot microSD pentru carduri de până la 256 GB, cameră frontală de 8 megapixeli și pe spate un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, PDAF și bliț LED.

Moto M

Moto M aduce și jack audio 3.5 mm, port USB Type-C reversibil și un scanner de amprente plasat în spate. Bateria sa de 3050 mAh dispune de încărcare rapidă și testele noastre au dezvăluit că este o unitate acceptabilă, fără a oferi rezultate suprinzătoare totuși. În recenzie am menționat că printre punctele forte ale telefonului se află construcția solidă, volumul foarte ridicat, dar și seflie-urile de calitate.

Tot aici se adaugă și lipsa de lag în software-ul, interfața curată, cât și calitatea ok a ecranului și a filmării. Atunci ne raportam la un preț de aproximativ 1500 lei, dar acum la doar 660 lei telefonul de față pare a fi o alegere înțeleaptă mai ales că vine din partea unui producător cu renume de pe piață.

Îl achiziționați de pe GearBest.com la suma de 169.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×