Au început să vină componentele de Galaxy S20; Prisme pentru camera periscopică cu zoom 5x sunt descoperite

857 ori
<b>Au început să vină componentele de Galaxy S20; Prisme pentru camera periscopică cu zoom 5x sunt descoperite</b>Galaxy S20 a avut o săptămână de foc, cu scăpări detaliate, liste de specificaţii şi chiar un video hands on sau două. Sunt şi câteva neclarităţi şi contradicţii între surse. Unele afirmau că vom primi zoom optic

Galaxy S20 a avut o săptămână de foc, cu scăpări detaliate, liste de specificaţii şi chiar un video hands on sau două. Sunt şi câteva neclarităţi şi contradicţii între surse. Unele afirmau că vom primi zoom optic 5x, în vreme ce altele vorbeau despre zoom 10x. Acum ar fi început să apară detalii despre componentele livrate de partenerii Samsung, care clarifică tot.

Samsung ar fi început să primească prisme specializate pentru camera periscopică cu zoom optic 5x. Acestea au fost produse tot de către o companie din Coreea de Sud, Optron-Tec, care a mai furnizat şi prismele pentru Oppo Reno 10X Zoom. Ice Universe, un zvonac la fel de mare ca @OnLeaks a precizat deja că Galaxy S20 Ultra va avea zoom optic 5X şi va oferi şi pixel cropping pentru a atinge zoom 10x.

Asta înseamnă că modelele S20, care vor folosi senzori de 48 şi 64 MP pentru zoom vor avea la final capturi de 12 sau 16 MP după crop. Rămâne totuşi pe masă acel zoom fantastic "Space Zoom", care va ajunge la mărire 100x. Încă aşteptăm să aflăm tehnologia şi optica din spatele său. Revenind totuşi la componentele lui Galaxy S20, Optron-Tec produce prismele, Actro le integrează pe modulele foto cu zoom 5X, iar Samsung Electro-Mechanics finalizează modulul.

Produsul final ajunge la Samsung Electronics. Optron-Tec ar vrea să colaboreze şi cu Huawei şi Vivo, tot pentru furnizare de prisme. Reţineţi că între timp Huawei P40 Pro va avea o cameră cu zoom optic 10X şi prisma dublă (actuala cameră periscopică de pe P30 Pro are o singură prisma care direcţionează lumină la 90 de grade spre senzor).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×