Turul Magazinelor #255: Tenişi şi pantofi la super reducere, o carcasă trăznită Segotep pentru PC şi Galaxy Note Fan Edition la noi

1.451 ori
<b>Turul Magazinelor #255: Tenişi şi pantofi la super reducere, o carcasă trăznită Segotep pentru PC şi Galaxy Note Fan Edition la noi</b>Luna august ne aduce iată pe plan local și smartphone-ul Samsung Galaxy Note Fan Edition, un telefon pe care nu puteam să îl excludem din această ediție a Turului Magazinelor. Avem pe listă și teniși/pantofi la super prețuri și pentru cei care vor

Azi e turul traznailor şi al produselor cumva neaşteptate. Avem încălţăminte la preţ cum numai la flash sales mai vezi, o carcasă trăznită de PC, plus un telefon cu origini controversate proaspăt ajuns în România. Mai descoperim şi o unealtă pentru cei care lucrează în domeniul grafic, plus acumulatori externi la super reducere la un retailer de la noi.

1. Converse - Tenişi negri

Converse

Vorbeam zilele trecute cu cineva, care îşi exprima dorinţa să meargă la Budapesta sau Belgrad pentru simplul fapt că e în căutare de încălţăminte Converse şi în România nu a găsit vreo reprezentanță oficială. Până să facem turism de shopping, eu vă recomand să aruncaţi o privire peste ofertele de la Fashiondays.ro. Aceştia au o pereche de tenişi Converse negri la doar 209 lei, după o reducere.

Cine foloseşte codul HELLOAUGUST30 are şi o reducere de 30% până pe 3 august. Atenţie aceşti tenişi sunt pentru domnişoare, deci puteţi face un cadou de Sfânta Maria peste 2 săptămâni!

2. Calvin Klein - pantofi negri din piele

Calvin Klein - pantofi negri din piele

Mi se pare genial preţul acestor pantofi Calvin Klein, mai ales că suntem în perioada nunţilor, pentru că stă să înceapă postul în curând. Preţul e wow la Fashiondays.ro şi scade şi mai mult dacă folosiţi codul "HELLOAUGUST30", care taie 30% din preţ. Aceşti pantofi costă lejer şi 100 de euro sau chiar 150 de euro la unele magazine.

Faptul că sunt din piele şi nu imitaţie face preţul cu atât mai bun. E vorba despre piele de viţel la exterior şi piele standard la interior şi talpă.

3. Reduceri la acumulatori la evoMAG.ro

Acumulator extern

Cei de la evoMAG.ro desfăşoară în aceste zile o promoţie specială la acumulatori externi. Aceştia pierd până la 62% din preţ şi ajung să coste şi 65 lei pentru un model de 10000 mAh marca Yuppi Love Tech. Un acumulator extern wireless Star de 12000 mAh cu 2 porturi USB costă 109 lei.

Cine vrea ceva mai accesibil are un acumulator Esperanza Quark colorat şi mic la doar 15 lei, oferind o capacitate de 2000 mAh.

4. Samsung Galaxy Note Fan Edition

Samsung Galaxy Note Fan Edition

Controversatul Samsung Galaxy Note Fan Edition a debutat cu doar o lună în urmă în Coreea de Sud şi iată-l deja în România. Costă 3.199 lei la Quickmobile.ro şi avem de-a face aici cu versiunea remake pentru Galaxy Note 7, reciclând componentele telefonului exploziv de anul trecut. Nu vă faceţi griji totuşi pentru că are o baterie complet diferită, testată la un nivel de paranoia de această dată.

Ar trebui să fie rezistent la apă şi praf şi să ofere aceeaşi putere de procesare şi calitate a capturilor foto ca şi Galaxy S7, sau poate peste, prin puterea optimizării. Probabil cel mai puternic telefon Samsung cu stylus până vine Galaxy Note 8 peste o lună.

5. X-Rite ColorMunki DISPLAY

X-Rite ColorMunki DISPLAY

Unii dintre noi îşi calibrează ecranul o singură dată, atunci când îl cumpără şi cam atât. Alţii şi-l vor calibra chiar zilnic dacă fac bani din editare foto sau video şi lucrul cu grafică. Ca atare un colorimetru special şi precis e mai mult decât necesar. Găsiţi unul la F64.ro la preţul atractiv de 767 lei. Permite o redare corectă a culorilor şi contrastului pe televizor, laptop sau chiar proiector.

6. Bonus: carcasă trăznită la GearBest.com

Carcasa PC

Această carcasă de PC are formă de cap de robot şi vine de la cunoscutul brand Segotep. Costă doar 65.64 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×