Turul Magazinelor #89: iluminare LED pentru bicicletă, cel mai ieftin Chromebook şi proiector cu lumină de Crăciun

2.142 ori
<b>Turul Magazinelor #89: iluminare LED pentru bicicletă, cel mai ieftin Chromebook şi proiector cu lumină de Crăciun</b>În centrul atenției avem astăzi pentru voi un Chromebook de la Lenovo - și anume modelul Lenovo N22-20. Acest simpatic dispozitiv rulează sistemul de operare Chrome OS și poate fi achiziționat în acest moment prin intermediul celor de la

Azi avem un tur al magazinelor ceva mai vesel, pentru că aproape nici unul dintre aceste produse nu va fi folosit pentru muncă, ci mai degrabă pentru relaxare. Hai poate doar acel Chromebook accesibil să fie folosit la ceva proiecte studenţeşti, dar cam atât. Avem şi căşti speciale de gaming pentru PS4, iluminare specială pentru bicicletă şi un proiector cu lumină de Crăciun, extra special.

1. Laptop Lenovo N22-20 Chromebook, 11.6 inch

Lenovo N22-20

Dacă veţi intra pe compari.ro o să vedeţi că nu există acolo Chromebook sub 1100 lei. Surpriză, pe eMAG.ro există unul la 849 lei, produs de Lenovo şi oferind un ecran de 11.6 inch, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Chiar retailerul îl promovează ca ideal pentru şcoală, liceu sau facultate, iar acest produs va permite să folosiţi soluţiile Google şi offline fără probleme, fie că e vorba de Gmail sau Google Docs.

Chromebook-ul se şi sincronizează foarte uşor cu telefoanele şi tabletele cu Android şi oferă acces la o gamă variată de aplicaţii în Google Web Store. E şi un device foarte portabil, la doar 1.27 kg, având în vedere diagonala.

2. Proiector laser StarShower M9629

Proiector laser StarShower M9629

Media Galaxy are o reducere la proiectorul său StarShower, care costă cum 269 lei şi e ideal de Crăciun. El va scapă de ghirlande, beculeţe şi instalaţii complicate, în care se încurcă pisica şi bebeluşul. Pur şi simplu proiectează luminiţele pe care le doriţi atât de mult la geam de Crăciun, oferind peste 6000 de puncte luminoase, acoperind peste 300 de metri pătraţi şi având şi senzori incorporaţi.

Nu se sperie de iarnă, pentru că operează fără probleme între minus 35 de grade Celsius şi plus 40. Se bazează pe un dispozitiv spectral de lumină cu infraroşii şi consumă mult mai puţin curent decât ghirlandele.

3. Căşti Trust GXT 353 Vibration pentru PS4 (Negre)

Trust GXT 353

Trebuie să recunoaştem cu toţii că gamerii de console sunt de obicei neglijaţi de producătorii de căşti de gaming sau accesorii de gen, axaţi pe gamerii de PC. Azi am găsit un set de căști de gaming pentru PS4, cu un design ce poate fi descris doar ca "badass". Costă 209 lei la evoMAG.ro şi aduce difuzoare active cu vibraţii pentru sunete joase puternice, dar şi pernuţe cu căptuşeală moale pentru urechi, plus microfon.

Au conexiune USB pentru un sunet perfect calibrat şi clar şi fără distorsiuni. Cablul de 3 metri e binevenit şi produsul vine cu bandă de cap ajustabilă fără probleme.

4. XuanWheel X1 Colorful Bicycle Wheel Spoke Light

Pentru că o bicicletă semnalizată clasic noaptea nu mai impresionează, azi vă aprindem spiţele de la biclă cu un accesoriu vândut de GearBest.com. El costă 46 dolari şi se poate controla de pe telefon. Pegasul vostru o să pară motocicleta lui Ghost Rider, după ce îi puneţi accesoriul. XuanWheel X1 este o iluminare specială pentru bicicletă, care face din roți/spițe adevărate ecrane, la viteza de peste 8 km/h.

Folosind 192 de LED-uri, care funcţionează 8 ore fără oprire veţi putea afişa GIF-uri, mesaje, imagini sau orice doriţi. Accesoriul e rezistent la apă şi se încarcă în 4 ore. Modelul de iluminare se controlează printr-o aplicaţie dedicată de pe smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×