Turul Magazinelor #149: ochelari smart pentru schi cu filmare Full HD, cel mai bun storcător şi o giga baterie externă de 20.000 mAh

1.959 ori
<b>Turul Magazinelor #149: ochelari smart pentru schi cu filmare Full HD, cel mai bun storcător şi o giga baterie externă de 20.000 mAh</b>Sezonul de iarnă încă nu s-a terminat la munte și dacă vreți să mai dați o fugă pe pârtie înainte ca primăvara să se instaleze, atunci o pereche de ochelari smart pentru schi ar fi device-ul potrivit de luat în bagaj. Aceștia oferă suport pentru filmarea

Turul Magazinelor de azi combină maşinăriile cu moda, oricât de ciudat ar suna asta. Avem o bluză care e super populară printre domnişoare acum, dar şi ochelari de schi high end, plus un storcător de vis şi o baterie gigantică externă, care poate alimenta ore, dacă nu zile gadgeturile voastre. Toate acestea şi o reducere surpriză mai jos.

1.VINSIC Portable 20000 mAh 

UPDATE! DIN PĂCATE ACEST PRODUS NU SE LIVREAZĂ ÎN ROMÂNIA! De obicei vedem baterii externe cu capacitate de 2000 mAh şi dacă ajung la 10.000 mAh e un miracol. De aceea o baterie de 20.000 mAh la preț accesibil e aur curat şi nu trebuie ratată. Poate încărca lejer şi laptopul, nu doar tableta şi telefonul şi aş îndrăzni să zic că poate încărca un piculeţ şi o maşină electrică chiar. Are output dual de 2.4A şi ca să vă faceţi o idee un iPhone 6 se încarcă de 7.4 ori de la această baterie cu o singură alimentare a sa.

Primim chiar şi încărcare de mare viteză, cu 140% mai ridicată decât la output de 1 A. O puteți cumpăra de pe GearBest.com.

2. Laptop APPLE MacBook Air 

Apple MacBook Air

Chiar dacă acest MacBook Air nu e din cea mai nouă generaţie, dotările sale rămân în continuare bunicele şi e un model foarte compact, numai bun de luat la cursuri sau în vacanţă. Costă 4.749 lei la Media Galaxy, ceea ce nu e rău deloc pentru un model Core i5 cu 256 GB stocare şi 4 GB RAM. Rulează OS X Yosemite, dar sunt convins că nu are probleme nici cu versiunea cea mai nouă de OS.

Singurul neajuns e poate rezoluţia de 1366 x 768 pixeli a ecranului de 11.6 inch, dar la cât de bine arată imaginea, nu e chiar o problemă uriaşă. Trackpadul multitouch e un plus de remarcat aici.

3. Kenwood - Storcător JE850

Kenwoo JE850

În general asociez Kenwood cu sisteme audio, dar iată că fac şi storcătoare, ba chiar unele premium. Uitaţi de modele Philips sau storcătoare de 100 de lei. Acesta este un model ultra performant de 1500 W, cu carcasă din metal şi tub de alimentare foarte larg. Poate procesa cam orice fruct din comerț tare sau moale, dar şi legume şi are un vas generos de suc de 1.5 litri.

Elefant.ro îl vinde la suma de 949 lei şi există aici şi o duză anti picurare pentru stoarcere fără urme. Ştim cu toţii ce mizerie poate lăsa un storcător, dar aici nu e cazul.

4. Ochelari Smart Goggle Sport Pentru Schi

Smart Goggle Sport

Există ochelari smart cu care interacţionezi in scop de divertisment şi acest adevărat HUD pentru ochi de purtat când schiezi. Costă 999 lei la Quickmobile.ro şi oferă funcţii avansate excelente. Vorbesc despre WiFi, camera Full HD şi suport pentru captura foto sau video. Se conectează la smartphone şi poate salva cele mai tari cascadorii. Face fotografii la 15 MP şi poate funcţiona cel puţin 2 ore fără probleme.

Are şi protecţie UV de nivel 400 şi lentile polarizate.

Şi BONUS, avem şi o ofertă de la Elefant.ro: "Joi, 09 martie, reactivăm campania de 50% reducere la peste 50.000 de cărţi. Codul este acelaşi, BOOKS50 şi este valabil până la ora 23:59." Doar azi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×