UHANS S1: Conectivitate care pică, pică, pică

931 ori
<b>UHANS S1: Conectivitate care pică, pică, pică</b>UHANS S1 este un telefon dual SIM dual standby, un model ce suportă 4G LTE. Nimic nou până acum şi putem spune asta despre o grămadă de telefoane, corect? Lucrurile se diversifică atunci când începem să strâmbăm din nas la anumite capitole

UHANS S1 este un telefon dual SIM dual standby, un model ce suportă 4G LTE. Nimic nou până acum şi putem spune asta despre o grămadă de telefoane, corect? Lucrurile se diversifică atunci când începem să strâmbăm din nas la anumite capitole.

Spre exemplu primim doar 4G LTE FDD nu şi TDD (nu funcționează în rețeaua 4G a celor de la Digi), iar acest model mai aduce şi HSDPA, WiFi a/b/g/n, GPS şi Bluetooth 4.0. Slot-urile sunt de tip micro SIM, iar apelurile au un volum nu prea bun, în vreme ce semnalul e OK, iar microfonul nu e chiar cel mai bun din lume, eu fiind auzit cam metalic de către cei de la celălalt capăt al firului.

Speedtest UHANS S1

Şi acum apar marile probleme şi anume faptul că WiFi-ul pică mereu când îl solicit spre a face un download sau a intra pe un site, iar semnalul nu e niciodată full, nici măcar lângă router. Setările includ o funcţie Turbo Download, care combină 4G-ul cu conexiunea WiFi, pentru descărcări mai rapide. Am făcut şi teste de viteza, atingând 48 Mbps la download şi 25 Mbps la upload via WiFi şi 90 Mbps la download şi 46 Mbps la upload via 4G.

Rezultate bune aş zice, dar cu marele defect al picajului constant de WiFi de care am amintit mai sus.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×