Ulefone Power: Conectivitate cu infraroşu, Miracast şi Hotknot la pachet

1.127 ori
<b>Ulefone Power: Conectivitate cu infraroşu, Miracast şi Hotknot la pachet</b>Ulefone Power este un telefon dual SIM dual standby, care vine cu suport 4G pentru ambele SIM-uri, dar câte unul pe rând poate folosi acest tip de conexiune. Primim şi suport pentru Bluetooth 4.0, GPS, Glonass şi microUSB, dar şi alte tipuri de..

Ulefone Power este un telefon dual SIM dual standby, care vine cu suport 4G pentru ambele SIM-uri, dar câte unul pe rând poate folosi acest tip de conexiune. Primim şi suport pentru Bluetooth 4.0, GPS, Glonass şi microUSB, dar şi alte tipuri de conectivitate pe care nu le vedem chiar în fiecare zi.

E vorba despre Miracast, infraroşu şi HotKnot. Avem parte şi de suport USB OTG, iar revenind puţin la 4G, beneficiem doar de FDD LTE aici, nu şi TDD (fără 4G în rețeaua Digi). Cele două slot-uri sunt de tip micro SIM, iar WiFi-ul suportat de device este b/g/n. Apelurile au volum ridicat şi sunet clar, iar microfonul şi-a făcut treaba bine. Şi semnalul a fost la înălţime.

De remarcat că am avut o aplicaţie preinstalată pentru controlul unui televizor sau Blu-ray player, dar ea a dispărut odată cu actualizările software primite de device. Sunt sigur că poate fi reinstalata totuşi şi există oricând alternativa Peel. La testul de viteză Speedtest am atins 77 Mbps la download via 4G (Vodafone) şi 36 Mbps la upload, deci stăm OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×