Ulefone S8 Pro este un smartphone de buget cu Android Nougat; îl vinde GearBest pentru doar 79.99 dolari

1.883 ori
<b>Ulefone S8 Pro este un smartphone de buget cu Android Nougat; îl vinde GearBest pentru doar 79.99 dolari</b>În oferta de astăzi a celor de la GearBest.com găsim și smartphone-ul Ulefone S8 Pro, terminal cu display HD de 5.3 inch, procesor quad-core și preț de numai 79.99 dolari. Avem și o cameră duală la bord, scanner de amprente și în același timp

Dacă navigați prin oferta celor de la GearBest.com puteți da de oferte chiar atractive prin raportul preț-specificații. Noi am găsit astăzi smartphone-ul Ulefone S8 Pro la un preț foarte bun, terminal ce vine din partea unei companii destul de cunoscute atât în China, cât și la nivel internațional. 

Ulefone S8 Pro

Fără a mai trage de timp, aflați că telefonul de față este disponibil pentru suma de doar 79.99 dolari ~ adică în jurul a 310 lei. Ce primiți pentru această sumă este un smartphone echipat cu display HD de 5.3 inch, procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și 2 GB RAM. 

Ulefone S8 Pro

Avem 16 GB de stocare flash, un slot pentru carduri microSD și pentru captura selfie un senzor de 5 megapixeli cu bliț LED. În spate se află un modul dual compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli care va facilita obținerea de fotografii cu efect bokeh.

Ulefone S8 Pro

Ulefone S8 Pro aduce și slot dual-SIM, sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică și la interiorul carcasei o baterie de 3000 mAh ce ar trebui să facă față la până 2 zile de autonomie într-un regim normal de funcționare. Avem și 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, un scanner de amprente, jack audio 3.5 mm și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date.

Îl găsiți la prețul de 79.99 dolari pe GearBest.com și aflați că livrările încep din 26 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×