LG V30 nu va sosi singur; o variantă Plus este de asemenea așteptată pe 31 august! Sunt dezvăluite și prețuri!

1.819 ori
<b>LG V30 nu va sosi singur; o variantă Plus este de asemenea așteptată pe 31 august! Sunt dezvăluite și prețuri!</b>Direct din Coreea de Sud sosesc astăzi noutăți referitoare la smartphone-ul LG V30, terminal care aparent nu va sosi singur în ziua lansării. Este așteptată totodată și o variantă cu Plus în coadă, model a cărui existență este pusă sub semnul întrebării

Așteptăm cu mare interes lansarea lui LG V30 de pe 31 august, o zi în care vom vedea primul smartphone pe piață a cărui cameră foto aduce o deschidere uriașă F/1.6. Echiparea a fost deja confirmată de către sud-coreeni și am mai aflat totodată că terminalul optează pentru un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D ușor curbată exact cum întâlnim la ora actuală pe arătoasele flagship-uri Samsung Galaxy S8.

LG V30

O veste sosită astăzi din partea publicației ETnews.com face referire la faptul că LG V30 va primi și o variantă cu Plus în coadă încă de la debut. Nu este vorba despre un phablet și mai mare decât varianta standard care va măsura 6 inch în diagonală, ci doar de un plus la capitolul spațiul de stocare exact ca în cazul lui LG G6 Plus.

Pe acest model vom avea 128 GB de stocare în vreme ce varianta standard se va mulțumi cu 64 GB. Nu înțelegem rostul acestei denumiri atâta vreme cât diferența este una minoră.. Revenind totuși la dotări aflați că ambele modele vor aduce o cameră duală, 6 GB RAM, procesorul Snapdragon 835 și o baterie de numai 3200 mAh. LG V30 va costa 700 dolari, iar LG V30 Plus în jur de 875 dolari.

Nu ar fi exclus ca pe această variantă Plus ce debutează doar în Coreea de Sud să fie oferită și tehnologia de încărcare wireless și acustică Hi-Fi. Aflăm curând cum stă treaba! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×