UMi Super: Conectivitate dual SIM, USB Type-C, viteză optimă

944 ori
<b>UMi Super: Conectivitate dual SIM, USB Type-C, viteză optimă</b>Telefoanele single SIM au ajuns la fel de rare ca pasărea Dodo, aşa că un telefon dual SIM în ziua de azi a devenit banal. UMi Super e un astfel de model dual SIM standard, cu suport dual standby şi cu ambele SIM-uri capabile de 4G, dar pe rând nu..

Telefoanele single SIM au ajuns la fel de rare ca pasărea Dodo, aşa că un telefon dual SIM în ziua de azi a devenit banal. UMi Super e un astfel de model dual SIM standard, cu suport dual standby şi cu ambele SIM-uri capabile de 4G, dar pe rând nu simultan.

Avem slot microSIM şi un slot de card ce poate servi şi pentru stocare microSD, dar şi pentru SIM, deci e hibrid. Evident lista include 4G LTE, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS, dar şi USB Type-C cu suport OTG. Nu există totuşi NFC sau infraroşu din păcate. UMi Super se prezintă totuşi la apel cu o funcţie Turbo Download, ce oferă o combinaţie dintre WiFi şi 3G/4G, pentru descărcări mai rapide de conţinuturi sau aplicaţii.

Speedtest UMi Super

Apelurile realizate de noi au avut sunet clar, volum mediu aş spune şi semnalul a fost bun. Anularea zgomotului de fond a fost doar OK. La testul standard de viteză SpeedTest am atins 73 Mbps la download via 4G şi 48 Mbps la upload, deci suntem în limitele normale ale altor terminale testate recent. La fel stăm şi la WiFi, cu rezultate de 79 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, iarăşi în limite rezonabile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×