Ulefone Power 2 ar urma să vină cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare; Prezentat la MWC 2017

674 ori
<b>Ulefone Power 2 ar urma să vină cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare; Prezentat la MWC 2017</b>Un alt anunț pregătit pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 este și cel al smartphone-ului Ulefone Power 2, telefon așteptat să vină la pachet cu 4 GB memorie RAM pentru un sistem de multitasking eficient și cu 64 GB de stocare flash

Ne pregătim de un nou battery phone se pare, pentru că Ulefone e gata sa lanseze un nou model din gama Power. E vorba despre Ulefone Power 2, care are unele dotări confirmate azi şi care e aşteptat să debuteze la MWC 2017.

Terminalul va avea o baterie impresionantă de 6050 mAh, păstrând de altfel capacitatea predecesorului. Totuşi va beneficia de o nouă generaţie de celule de baterie de la Sony, cu output mai stabil şi funcţionare mai lungă. La bord vom găsi şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi un scanner de amprente integrat în butonul Home fizic de sub ecran.

Terminalul va avea de această dată un corp metalic unibody, care îl va înlocui pe cel din plastic de pe Ulefone Power. Ulefone Power 2 va fi expus la standul companiei din Barcelona de la MWC, unde se vor afla şi Ulefone Gemini Pro şi Ulefone Armor 2. Noul battery phone va aduce Android 7.0 ca OS preinstalat şi rămâne să îi aflăm toate detaliile săptămâna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×