Huawei Mate 9: Design masiv și solid, prietenos pentru "pălmoşi"

1.114 ori
<b>Huawei Mate 9: Design masiv și solid, prietenos pentru "pălmoşi"</b>Huawei Mate 9 este un phablet cu diagonală de 5.9 inch şi ca atare e un model destul de masiv. E clar croit pentru cei ce apreciază telefoanele mari, solide, bine construite şi robuste. Măsoară 7.9 mm în grosime, adică exact cât Galaxy S7 şi Note 7, dar..

Huawei Mate 9 este un phablet cu diagonală de 5.9 inch şi ca atare e un model destul de masiv. E clar croit pentru cei ce apreciază telefoanele mari, solide, bine construite şi robuste. Măsoară 7.9 mm în grosime, adică exact cât Galaxy S7 şi Note 7, dar greutatea de 190 de grame este destul de mare totuşi.

Ca să vă faceţi o idee, Galaxy Note 7 cântarea 169 de grame, Nexus 6 184 de grame, iar iPhone 7 Plus 188 de grame. Huawei Mate 9 este un smartphone lung, lat şi greu, cu o construcţie metalică solidă şi un corp unibody fabricat din aluminiu. Are aderență bună, butoane comode şi cu feedback bun, dar puteţi uita de utilizarea cu o singură mână, chiar şi dacă aveţi mâini mari. De reținut totuși că are o funcție specială de minificare a ecranului cu un slide pe bara de meniu de jos.

Telefonul e disponibil pe argintiu, auriu, maro, alb sau space gray şi am remarcat că are sus şi jos în spate capace din plastic bine deghizate în metal, de dragul trecerii semnalului. În față găsim un panou 2.5D din sticlă, destul de arătos, iar camera duală din spate iese puţin în relief. Protuberanța e totuşi ascunsă de profilul uşor curbat.

Mate 9 stă bine în mână, e elegant şi bine construit, dar e selectiv prin dimensiunile generoase.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×