UMIDIGI C Note 2: Design plin de lacune, cu butoane "tamburină"

990 ori
<b>UMIDIGI C Note 2: Design plin de lacune, cu butoane "tamburină"</b>UMIDIGI C Note 2 e genul acela de telefon care te face să înţelegi cât de important e designul unui produs pentru experienţa sa de zi cu zi. Lucruri pe care le luăm de bune zilnic sunt sacrificate aici. Hai să o luăm încet totuşi. Terminalul vine pe albas

UMIDIGI C Note 2 e genul acela de telefon care te face să înţelegi cât de important e designul unui produs pentru experienţa sa de zi cu zi. Lucruri pe care le luăm de bune zilnic sunt sacrificate aici. Hai să o luăm încet totuşi. Terminalul vine pe albastru sau negru şi are teoretic un corp metalic unibody.

Construcţia mă duce cu gândul la policarbonat mai mult. A se remarca designul antenelor în gen iPhone 7/ Meizu Pro 6, dar şi camera finisată destul de dur, agăţând pielea degetelor chiar. Butoanele laterale zdrăngăne ca o tamburină şi fac mult zgomot la apăsare. Spatele e magnet mare pentru amprente şi grăsime, ca şi zona frontală. Aderența e OK aş zice, iar cine vrea dimensiuni trebuie să afle că acest handset măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 160 de grame.

Dimensiunile sunt rezonabile pentru un telefon cu baterie de 4.000 mAh şi ecran de 5.5 inch. E totuşi un device cam lat și mai ales gros, nu chiar uşor de folosit cu o singură mână. Am remarcat şi că sunt porţiuni laterale care cam scârţâie, ceea ce iar e o bilă neagră. Nu e un design campion acesta, nici măcar în liga judeţeană, deci un thumbs down de la noi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×