Sony Xperia XZ2: Design polarizant, glossy, foarte curbat

1.193 ori
<b>Sony Xperia XZ2: Design polarizant, glossy, foarte curbat</b>Am fost foarte rar păcălit de designul telefoanelor până acum. Cred că la HTC ChaCha şi la Nokia N9 am mai păţit asta... Mă refer să arate în randări într-un fel (nu prea plăcut), iar în realitate să fie cuceritoare. Li se alătura Sony Xperia XZ2..

Am fost foarte rar păcălit de designul telefoanelor până acum. Cred că la HTC ChaCha şi la Nokia N9 am mai păţit asta... Mă refer să arate în randări într-un fel (nu prea plăcut), iar în realitate să fie cuceritoare. Li se alătura Sony Xperia XZ2, probabil cel mai criticat design de la MWC 2018 de către cititorii Mobilissimo.ro (cel puţin pe grupul Facebook). Chiar şi între redactori părerile au fost împărţite: mie nu îmi plăcea, lui Ervin îi place şi tot aşa.

E clar faptul că Sony a vrut musai să schimbe ceva faţă de designul din generaţiile trecute. Acum avem un corp din sticlă (sticlă curbată în spate şi faţă), plus metal (ramă solidă). Aduce mai mult cu un HTC U11 decât cu un Sony Xperia XZ1 şi în realitate e mult mai arătos decât în randări/fotografii. Partea din spate e bombată şi deşi probabil vă aşteptaţi să fie super alunecos în mână, aderenţa a fost de fapt excelentă.

Pe de altă parte şi dacă aveţi o masă înclinată cu 0.001 grade telefonul va aluneca ca şi cum ar fi uns cu unt. Se şi învârte pe acel bombeu din spate pe masă ca un titirez, cum s-a văzut la unboxing. E cu siguranţă destul de masiv, cu talia sa de 11.1 mm şi greutatea de 198 de grame, foarte mult la diagonală de 5.7 inchi. Ca o comparaţie Xperia XZ1 măsoară 7.4 mm în grosime şi cântăreşte 155 de grame, iar Galaxy S9 măsoară 8.5 mm în talie şi cântăreşte 163 de grame.

Rezistă la apă şi praf, având certificare IP68, iar Gorilla Glass se ocupă de protecţie la zgârieturi în faţă şi spate. Design polarizant cu siguranţă şi celor care strâmbă din nas le recomand să se lase convertiţi ca mine, punând măcar o dată mâna pe telefon... O să fie convinşi după.

Căști Sony WH-1000XM2

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×