Sony Xperia XZ Premium: Design specific Sony, polarizant cu siguranţă

1.316 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium: Design specific Sony, polarizant cu siguranţă</b>Cred că am zis de minim 3-4 ori până acum că Sony o să insiste pe propria abordare de design în gama Xperia, indiferent care sunt trendurile moderne. Acest lucru e confirmat şi de Sony Xperia XZ Premium, care vine cu un design pe care îl recunoşti şi pe..

Cred că am zis de minim 3-4 ori până acum că Sony o să insiste pe propria abordare de design în gama Xperia, indiferent care sunt trendurile moderne. Acest lucru e confirmat şi de Sony Xperia XZ Premium, care vine cu un design pe care îl recunoşti şi pe întuneric, pe pipăite sau în ceaţă.

Se insistă pe o abordare dreptunghiulară, cu foarte puţine curbe. Nuanţele au nume fistichii pentru acest handset: Luminous Chrome, Deepsea Black şi Bronze Pink, care arata foarte bine. Xperia XZ Premium măsoară 7.9 mm în grosime, cântăreşte 191 de grame, ceea ce e foarte mult pentru un telefon cu ecran de 5.5 inch. Ca o comparaţie, un Huawei P10 Plus măsoară 7 mm în talie şi cântăreşte 165 de grame.

Şi ca încă o comparaţie Xperia Z5 Premium măsoară 7.8 mm în grosime şi cântăreşte 180 de grame. Acesta este un smartphone greu, cu muchii groase ale ecranului şi mai ales muchii groase deasupra şi sub ecran. Terminalul este rezistent la apă şi praf în regim IP65/IP68 şi vine cu protecţie Gorilla Glass 5 în faţă şi spate. Spre deosebire de ce am zis în unboxing, se pare că muchiile acestui terminal sunt acoperite cu plastic şi nu metal, lucru dovedit de diferite teste şi teardown-uri.

Cu toate acestea telefonul are o construcţie solidă şi nu pare vulnerabil. Apreciez şi felul în care prinde lumina spatele, chiar dacă e un pic de magnet de amprente acea zonă. Şi ca obiecţie, butonul Home mi se pare prea adâncit şi prea "moale". Cu siguranţă un design unic, dar masiv.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×