Vernee Mars poate fi considerat drept o alternativă accesibilă pentru iPhone 7; costă de 3 ori mai puțin și vine cu dotări high-end!

1.617 ori
<b>Vernee Mars poate fi considerat drept o alternativă accesibilă pentru iPhone 7; costă de 3 ori mai puțin și vine cu dotări high-end!</b>Vernee este o companie de origine chineză ce ne-a adus pe piață o serie de smartphone-uri foarte interesante, precum modelul Thor, Apollo Lite, și mai nou Mars. Acest din urmă dispozitiv este disponibil în acest moment la precomandă pentru un preț de doar

Vernee Mars este unul dintre smartphone-urile recent lansate pe piața din China, un telefon ce se face remarcat printr-un design arătos și desigur printr-un preț foarte accesibil de comercializare. Acesta împarte chiar și un detaliu comun cu iPhone 7, și anume setup-ul benzilor din plastic incluse pe spatele terminalului și destinate antenelor GSM, acestea urmând curbura carcasei metalice în partea de sus și jos.

Vernee Mars

Îl putem considera astfel pe Vernee Mars drept o alternativă foarte accesibilă pentru iPhone 7, produs ce poate fi achiziționat la un preț de 3 ori mai mic decât cel cerut de către Apple pentru noul dispozitiv iOS. Avem parte de o construcție premium și aici, carcasa smartphone-ului Mars fiind una de tip unibody și realizată din metal. Telefonul măsoară doar 7.6 mm în grosime, iar panoul frontal include margini de doar 1 mm grosime în extremitățile laterale ale ecranului (raport screen-to-body - 81%).

Vernee Mars

Primim aici și sticlă 2.5D, iar scanner-ul de amprente este integrat lateral precum la modelele Xperia cu scopul de a nu afecta integritatea panoului de metal ce a fost utilizat la crearea carcasei. Aflați și faptul că acest modul este unul ce funcționează la 360 grade - citirea amprentei fiind realizată indiferent de poziția în care degetul este ținut pe suprafața scanner-ului de amprente. Avem parte și de o cameră foto principală Sony IMX258 de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și sistem hibrid de focalizare.

Vernee Mars

Ce mai trebuie să știți despre Vernee Mars este că acest ne oferă suport pentru playback audio loseless digital prin intermediul unei perechi de căști cu port USB Type-C. Lista de dotări mai include procesorul octa-core MediaTek MT6755 Helio P10, un chip de 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto selfie Samsung S5K5E2 de 5 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. 

Vernee Mars

În acest moment, smartphone-ul de față costă doar 229.99 dolari odată cu utilizarea codului promoțional vernee8mars pe site-ul GearBest.com. Dacă vă grăbiți însă, puteți beneficia de un preț și mai bun, de doar 199.99 dolari - sumă destinată doar primilor 300 de clienți ce plasează o precomandă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×