Vernee Mars va fi disponibil și într-o variantă de culoare Dark Blue precum iPhone 7; iată imagini hands-on!

1.133 ori
<b>Vernee Mars va fi disponibil și într-o variantă de culoare Dark Blue precum iPhone 7; iată imagini hands-on!</b>După modele ca Thor și Apollo Lite este vremea ca producătorul chinez Vernee să se pregătească de lansarea unui nou phablet la fel de interesant - terminal denumit Mars. Acesta va adopta desigur dotări high-end și un preț accesibil ce îl va transforma

Am aflat deja faptul că următorul smartphone pe care compania chineză Vernee ni-l pregătește, va fi modelul numit Mars. Acesta va beneficia desigur de specificații high-end și este așteptat totodată să ajungă pe piață la un preț foarte accesibil pe măsura pachetului hardware pe care îl va adopta. Astăzi, compania ține să ne prezinte câteva fotografii hands-on cu o variantă mai specială a acestui handset.

Vernee Mars

Este vorba despre modelul ce vine în versiunea de culoare Dark Blue, aceeași pe care o așteptăm și în cazul noilor terminale iPhone și iPhone 7 Plus ce vor fi lansate la început de septembrie. Această culoare arată foarte bine, și după cum puteți remarca din aceste imagini incluse în articol, se pare că în funcție de luminozitatea din mediul de utilizare al telefonului vom avea parte de diferite nuanțe de albastru.

Vernee Mars

Ca dotări, phablet-ul Vernee Mars ne va oferi un panou de 5.5 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli și tehnologie IPS, un procesor octa-core MediaTek Helio P10 și 6 GB memorie RAM. Data precisă a lansării nu este cunoscută, dar Vernee indică faptul că în această toamnă vom face cunoștiință cu noul handset. 

Vernee Mars

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×