Apple a încălcat brevete legate de sonerii Sony şi Nokia, are de plătit 3 milioane de dolari daune

959 ori
<b>Apple a încălcat brevete legate de sonerii Sony şi Nokia, are de plătit 3 milioane de dolari daune</b>Până și cele mai simple brevete completate de către companiile tech de pe piață reprezintă o sursă de venit, Nokia și Sony urmând a se bucura curând de sume de bani importante ca urmare a unei încălcări de brevet. Firma ce este bună de plată este chiar

Apple e bună de plată, după ce judecătorii au decis că ar fi încălcat un brevet deţinut de Sony şi Nokia şi legat de soneriile telefoanelor lor mobile. Daunele sunt de 3 milioane de dolari, iar un juriu din Delaware este cel care a luat această decizie.

Proprietăţile intelectuale provin de fapt de la MobileMedia Ideas, o companie deţinută de Sony şi Nokia, iar ele acoperă inclusiv sunetul pe care iPhone-ul îl face atunci când primeşte un apel. Procesul e unul cu întindere îndelungată, fiind pe rol din 2010. O primă decizie împotriva Apple a fost luată în 2012, iar MobileMedia a afirmat că Apple îi încalca 16 brevete.

Pe măsură ce procesul a evoluat s-a ajuns la 4 brevete, acoperind şi tehnologii foto, legate de apelare, respingere a apelurilor si alerte de apelare. Apple a făcut apel la decizie, iar în 2015 a avut câştig de cauză în cazul a 3 dintre cele 4 brevete, dar unul a rămas în standby. S-a finalizat acum şi analiza acelui brevet şi juriul a decis contra celor de la Apple.

Nu e exclus să vedem încă un apel al firmei din Cupertino, sau poate că vor plăti direct suma de 3 milioane, după 6 ani de băgat bani în avocaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×