Apple a încălcat brevete legate de sonerii Sony şi Nokia, are de plătit 3 milioane de dolari daune

979 ori
<b>Apple a încălcat brevete legate de sonerii Sony şi Nokia, are de plătit 3 milioane de dolari daune</b>Până și cele mai simple brevete completate de către companiile tech de pe piață reprezintă o sursă de venit, Nokia și Sony urmând a se bucura curând de sume de bani importante ca urmare a unei încălcări de brevet. Firma ce este bună de plată este chiar

Apple e bună de plată, după ce judecătorii au decis că ar fi încălcat un brevet deţinut de Sony şi Nokia şi legat de soneriile telefoanelor lor mobile. Daunele sunt de 3 milioane de dolari, iar un juriu din Delaware este cel care a luat această decizie.

Proprietăţile intelectuale provin de fapt de la MobileMedia Ideas, o companie deţinută de Sony şi Nokia, iar ele acoperă inclusiv sunetul pe care iPhone-ul îl face atunci când primeşte un apel. Procesul e unul cu întindere îndelungată, fiind pe rol din 2010. O primă decizie împotriva Apple a fost luată în 2012, iar MobileMedia a afirmat că Apple îi încalca 16 brevete.

Pe măsură ce procesul a evoluat s-a ajuns la 4 brevete, acoperind şi tehnologii foto, legate de apelare, respingere a apelurilor si alerte de apelare. Apple a făcut apel la decizie, iar în 2015 a avut câştig de cauză în cazul a 3 dintre cele 4 brevete, dar unul a rămas în standby. S-a finalizat acum şi analiza acelui brevet şi juriul a decis contra celor de la Apple.

Nu e exclus să vedem încă un apel al firmei din Cupertino, sau poate că vor plăti direct suma de 3 milioane, după 6 ani de băgat bani în avocaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×