Votează cel mai bun producător/ brand de telefoane mobile din China pe anul 2017 (Sondaj Mobilissimo.ro)

1.372 ori
<b>Votează cel mai bun producător/ brand de telefoane mobile din China pe anul 2017 (Sondaj Mobilissimo.ro)</b>În ultimii ani și brandurile de telefoane din China s-au remarcat pe piață, reușind să ne aducă produse bine finisate și echipate mai bine ca un flagship A-List în unele cazuri. De aceeea acum în 2017 vă invităm să votați care a fost producătorul

Mai ţineţi minte când râdeam de "chinezării"? Cum subestimam acele telefoane din plastic, ieftine şi deseori slabe, cu bug-uri şi spyware. China a devenit un gigant al economiei globale, telefoanele produse acolo au evoluat, s-au rafinat şi dau peste nas brandurilor vestice sau coreene. Ca atare merită propriul lor sondaj pe Mobilissimo.ro. Vă alegeţi preferatul sau preferaţii în sondajul de aici sau prin formularul de mai jos.

Mare atenţie totuşi, pentru că unele companii chineze au luat sub aripa lor branduri vestice pe care le iubeaţi atât de mult. TCL are în ogradă BlackBerry şi Alcatel, Lenovo are Motorola, iar OnePlus, Oppo şi Vivo stau sub aceeaşi umbrelă BBK. Huawei e cel mai proeminent brand din China probabil, în acest an făcând trecerea la ecrane 18:9, la un procesor puternic cu NPU şi AI şi o nouă generaţie de camere cu optică Leica.

Oppo inovează puternic, cu încărcare rapidă VOOC şi zoom optic 5X, în vreme ce Vivo pariază obsesiv pe camere duale şi camere frontale cu rezoluţii ridicate. Lenovo a direcţionat cârma Motorola spre midrange şi entry level, cu succes aş zice, iar OnePlus a lansat două telefoane, ambele cu valenţe de flagship şi preţ superb. Numele mici ca UMIDIGI, Bluboo, Elephone sau DOOGEE au devenit obsedate de clonarea lui Galaxy S8, unele cu rezultate decente aş zice.

Vernee ne-a surprins plăcut, Oukitel are giga baterii şi preţurile sub 200 de dolari sunt la ordinea zilei. Alegeţi brandul sau brandurile voastre preferate din sondajul de mai jos. Rezultatul votului va fi publicat pe 28 decembrie la ora 21:00.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×