Votează telefonul midrange al anului 2017 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)

Autor:  | Publicat în:  Sondaje 1.327 ori
<b>Votează telefonul midrange al anului 2017 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)</b>Telefoanele mid-range din anul 2017 au impresionat plăcut, unele modele depășind orice așteptări. Sunt multiple alternative pe care le putem găsi pe piață și putem pleca acasă cu un smartphone bine pus la punct fără a cheltui

Acum că sunt gata topurile 10 cu preferinţele redactorilor Mobilissimo.ro, e rândul ca şi cititorii să îşi spună cuvântul. Anul acesta, în 2017 am simţit mai mult ca oricând greutatea şi importanța telefoanelor midrange, deci ele vor primi propriul lor vot şi sondaj, la care puteţi vota de aici, sau prin formularul de mai jos.

Mai mult ca niciodată telefoanele midrange ne-au făcut să le preferăm în locul flagship-urilor. Ne gândim numai la recordurile doborâte de Nokia 6 la debutul său în China, la cât de rapid se epuizează midrangerele la flash sale-uri organizate de retailerii online şi la faptul că Xiaomi şi-a călcat pe inimă şi a lansat Mi A1 cu Android stock. Samsung are Galaxy A-urile cu design foarte arătos şi performanţă excelentă.

Motorola a adus modularitatea pe midrange cu Moto Z2 Play, ASUS are probabil cel mai atractiv midrange dual camera prin ZenFone 4 şi evident avem şi modele neaoşe Allview, care se remarcă prin proiector, formatul cel nou 18:9 sau asistentul vocal AVI. HTC a păstrat glossul flagship-urilor pe U Play şi U Life, iar Sony are midrangerele cu cele mai generoase rezoluţii de cameră din tot acest an.

Fie că aţi avut un telefon de gen, fie că l-aţi dorit, sigur aveţi un preferat sau preferaţi de pe lista noastră. Astfel vă invităm să votaţi cel mai popular midranger şi reţineţi că puteţi bifa mai multe modele. Rezultatele for fi afişate pe Mobilissimo.ro pe 28 decembrie la ora 21:00. Spor la vot!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×