Votează cel mai bun producător/ brand de telefoane mobile al anului 2017 (Sondaj Mobilissimo.ro)

1.316 ori
<b>Votează cel mai bun producător/ brand de telefoane mobile al anului 2017 (Sondaj Mobilissimo.ro)</b>Pentru a vota un telefon este destul de ușor, dar atunci când vine momentul să alegem un brand preferat parcă lucrurile nu mai sunt atât de simple. Se iau în calcul multiple elemente precum produselel lansate pe parcursul unui an, prețurile

Ce ne-am face fără vot? Nu ar mai exista democraţia, nu ar mai exista show-urile de talente şi nu am mai avea un motiv să ne certăm pe Trump şi Hillary. La votul pentru telefoane e ceva mai simplu, pentru că ai multiple preferinţe, dar cum rămâne cu adeziunea la un brand? Vă oferim acum şi această posibilitate, cea a votului prin sondaj, pentru desemnarea celui mai bun producător/brand de telefoane din anul 2017. Puteţi vota de aici, sau prin formularul de mai jos.

2017 a fost un al revenirilor. Nokia a revenit în peisaj, eliberată de chingile Microsoft, Samsung şi-a revenit total după scandalul Note 7, iar LG nu a mai făcut greşelile modulare ale lui LG G5. ASUS a trecut la camera duală, Huawei a reuşit chiar să depăşească Apple în vară, iar Xiaomi a început din nou să crească, după o perioadă de scădere. Tot Xiaomi a pătruns profund în Europa de Vest, iar Motorola a invadat piaţa cu modele entry level şi midrange.

Allview a trecut la telefoane cu proiector, a experimentat cu un asistent vocal, cu un difuzor smart şi cu noi formaturi de telefoane, dar şi cu camere duale cu Bokeh. OnePlus e singurul producător care s-a adaptat din mers la feedback-ul publicului şi a schimbat OnePlus 5 cu 5T atât de radical că ar fi meritat şi numele OnePlus 6 fără probleme. Apple a făcut un pariu riscant pe OLED şi un breton cu senzori TrueDepth, alegând şi să lanseze în acest an o tabletă ieftină şi împingă în faţă toată zona augmented reality. Huawei a pariat pe AI, Leica și design mai sexy.

Sony a inovat pe partea de captură foto şi video, cu captură 3D şi Super Slow Motion, dar a rămas la acelaşi design. Puteţi alege brandul preferat de telefoane de mai jos şi puteţi chiar bifa mai multe nume dacă doriţi. Rezultatul final va fi anunţat pe 28 decembrie la ora 21:00.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×