Votul cititorilor Mobilissimo.ro: Cel mai apreciat operator de telefonie din 2017 este...

2.445 ori
<b>Votul cititorilor Mobilissimo.ro: Cel mai apreciat operator de telefonie din 2017 este...</b>Am centralizat voturile voastre, ale cititorilor Mobilissimo.ro nu doar pentru a afla care vi se pare cel mai popular telefon high end al anului, dar şi pentru a vedea ce preferinţe aveţi în materie de operatori. Dacă vă place cantitatea mare de GB date d

Am centralizat voturile voastre, ale cititorilor Mobilissimo.ro nu doar pentru a afla care vi se pare cel mai popular telefon high-end al anului, dar şi pentru a vedea ce preferinţe aveţi în materie de operatori. Dacă vă place cantitatea mare de GB date de la Vodafone, upgrade-urile de la Digi sau LOVE de la Orange aflaţi mai jos.

Am centralizat peste 750 de voturi, iar Orange România a ieşit pe primul loc, cu 29.59% dintre preferinţele exprimate. A depăşit totuşi Digi Mobil doar cu un singur vot, operatorul de sub tutela RCS&RDS obţinând o cotă de 29.46% şi aflându-se pe 2. Pe 3 îi găsim pe cei de la Vodafone România, cu 25.36%, iar Telekom România e pe 4, cu 8.32%.

În mod inedit am avut şi categoria "nici unul", cu cota de 7.27%. Pesemne că e un loc şi o nişă acolo ce trebuie umplută, poate de un MVNO, poate de un jucător din altă ţară, eventual unul care să nu mai taie roamingul la cartela, cum au făcut operatorii de la noi. Vodafone poate urca dacă se concretizează tranzacţia cu UPC, iar Orange România pare să culeagă laurii vitezei cu care aduce smartphone-urile în oferta în ultima vreme şi al faptului că mereu oferă accesorii extra, precum căşti profi cu Xperia-uri, module Moto Mod cu Moto Z-uri şi altele de gen.

Digi Mobil are preţuri imbatabile şi a început să îşi îmbunătăţească acoperirea, plus că oferă acum şi VoLTE. Iată cum arată topul full:

  1. Orange România (29,59%)
  2. Digi Mobil (29,46%)
  3. Vodafone România (25,36%)
  4. Telekom România (8,32%)
  5. Nici unul (7,27%)
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×