Intră pe grupul Mobilissimo.ro de pe Facebook pentru a afla noutăţile telecom şi la început de 2018 şi în mini vacanţa de Revelion

993 ori
<b>Intră pe grupul Mobilissimo.ro de pe Facebook pentru a afla noutăţile telecom şi la început de 2018 şi în mini vacanţa de Revelion</b>Pentru că se termină anul toată lumea a intrat într-o mini vacanţă şi am rărit ştirile postate pe site. Dacă doriţi totuşi să rămâneţi în contact cu noi vă invităm să vă alăturaţi grupului Mobilissimo.ro de pe Facebook, chiar aici.

Pentru că se termină anul toată lumea a intrat într-o mini vacanţă şi am rărit ştirile postate pe site. Dacă doriţi totuşi să rămâneţi în contact cu noi vă invităm să vă alăturaţi grupului Mobilissimo.ro de pe Facebook, chiar aici.

Vom comunica direct cu voi, vom vedea printre sarmale şi cozonaci cum a mai scăpat un Galaxy S9 şi Phone 9 şi vom discuta despre breaking news-uri de tot soiul. Pe acest grup găsiţi şi postări telegrafice de ştiri în mini vacanţă şi pauza de Anul Nou între 31 decembrie şi 3 ianuarie. Putem discuta totuşi despre temele dorite (legate de tehnologie) şi vom deschide şampania împreună la cumpăna dintre ani.

Grupul este unul public, cu aproape 600 de membri şi fani împătimiţi Mobilissimo.ro şi ai tehnologiei. Multă lume care postează acolo are probleme cu terminalele şi doreşte rezolvare, ne dă un pont fierbinte de ştiri sau vrea pur şi simplu să discute cu echipa Mobilissimo.ro. Hai şi tu, dă join!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×