Noile purtabile Fitbit Charge 2 și Flex 2 apar în imagini 3D înainte de lansarea programată pentru luna noiembrie

806 ori
<b>Noile purtabile Fitbit Charge 2 și Flex 2 apar în imagini 3D înainte de lansarea programată pentru luna noiembrie</b>Cu câteva luni bune înainte de lansarea programată pentru luna noiembrie, iată că purtabilele Fitbit Charge 2 și Flex 2 apar în imagini 3D. Avem de-a face aici cu două brățări inteligente, una ce vine cu display la pachet și o alta care ne va alerta cu

Încă de anul trecut s-a remarcat și interesul crescut al producătorilor tech de pe piață de a lansa terminale purtabile, fie ele smartwatch-uri sau brățări fitness. Și Fitbit este unul dintre aceștia, companie care ne pregătește noi modele pentru un debut în noiembrie chiar înainte de startul senzonului de cumpărături de iarnă. Este vorba despre Fitbit Charge 2 și Fitbit Flex 2 - purtabile ce astăzi apar în imagini 3D.

Fitbit Charge 2

Comparativ cu modelul precedent, Fitbit Charge 2 ne aduce un display ceva mai generos, unul ce ar putea beneficia totodată și de tehnologia OLED. Vom primi aici și tehnologia de monitorizare a pulsului numită PurePulse. În partea opusă, Fitbit Flex 2 se va baza pe indicatori LED tocmai pentru a reduce grosimea și greutatea, și astfel fi perfect de purtat la încheietura pasionaților de jogging spre exemplu.

Fitbit Flex 2

Acesta va include și certificare pentru rezistență la apă și praf, o caracteristică binevenită de altfel. Pentru listele complete de specificații nu ne rămâne decât să așteptăm luna noiembrie - moment în care acestea vor fi dezvăluite oficial alături de prețurile de comercializare. 

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×