LeEco Cool1 Dual debutează oficial în China; phablet de 5.5 inch cu dotări upper mid-range și corp metalic

976 ori
<b>LeEco Cool1 Dual debutează oficial în China; phablet de 5.5 inch cu dotări upper mid-range și corp metalic</b>Prin intermediul unui parteneriat încheiat cu firma chineză Coolpad, producătorul LeEco ne prezintă astăzi un nou smartphone ce va fi cunoscut pe piață sub denumirea de LeEco Cool1 Dual. Telefonul ne oferă dotări upper mid-range cum este cazul unui

De-a lungul ultimei săptămâni am tot văzut fotografii cu viitorul smartphone dezvoltat în parteneriat de către LeEco împreună cu firma chineză Coolpad, terminal numit Cool1. Acesta tocmai ce a fost anunțat oficial și design-ul său se schimbă puțin comparativ cu cel prezentat în leak-uri. Ca dotări avem parte aici de un produs din zona upper mid-range ce se bazează pe un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652.

LeEco Cool1 Dual

Alături regăsim un chip grafic Adreno 510, 3 sau 4 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă și un display IPS de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. LeEco Cool1 aduce un setup foto dual, acesta fiind format dintr-un senzor color de 13 megapixeli și unul secundar tot de 13 megapixeli, dar monocrom în schimb. Așadar, se merge pe același principiu precum cel întâlnit la Huawei P9.

LeEco Cool1 Dual

Potrivit companiei, acest modl dual promite o claritate cu până la 20% mai mare decât la folosirea unui singur senzor, un nivel de luminozitate sporit dar și un sistem mai bine pus la punct de reducere a zgomotului. Grație senzorului monocrom vom putea realiza fotografii artistice în alb-negru ce vor fi cu siguranță spectaculoase. Primim și un bliț dual-tone, iar captura video merge până la o rezoluție 4K Ultra HD.

LeEco Cool1 Dual

Cât despre fotografierea selfie, ni se pune aici la dispoziție un senzor de 8 megapixeli cu sistem de focalizare fix. Ce mai trebuie știut despre acest smartphone este că la interiorul său avem o baterie generoasă de 4060 mAh, suport pentru două cartele SIM, un scanner de amprente și bineînțeles conectivitate 4G LTE. Doritorii vor putea alege varianta cu 3 GB RAM + 32 GB stocare pentru un preț de doar 166 dolari, sau modelul cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare pentru 226 dolari.

Există și versiunea flagship care pentru suma de 257 dolari ne va aduce 4 GB RAM și o capacitate de stocare de 64 GB. Din păcate nici o variantă de aici nu oferă slot microSD. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×