Samsung Galaxy S7 Edge în varianta Blue Coral este acum disponibil la QuickMobile.ro

3.386 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge în varianta Blue Coral este acum disponibil la QuickMobile.ro</b>De astăzi în oferta QuickMobile.ro debutează și varianta Blue Coral pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Edge, o nuanță foarte arătoasă ce a debutat inițial pe phablet-ul Galaxy Note 7. Magazinul de față afișează produsul la un preț de 3.299 lei

Lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 ne-a adus totodată și o nouă variantă de culoare, acel Blue Coral care arăta într-un mare fel aici. Cum retragerea acestui model de pe piață a survenit la scurt timp, compania sud-coreeană a decis să aducă nuanța de culoare în cauză și pe modelul Galaxy S7 Edge - variantă ce de astăzi se regăsește în stocul celor de la QuickMobile.ro pentru suma de 3.299 lei.

Samsung Galaxy S7 Edge

După cum puteți remarca, panourile față-spate sunt colorate în această nuanță, în vreme ce rama telefonului are o tentă rozalie. Doar modificarea estetică o putem pune pe lista de noutăți, dotările hardware fiind fix aceleași pe care le întâlnim și în cazul variantei standard disponibilă pe piață. 

Vă amintim că Samsung Galaxy S7 Edge vine cu un display QHD de 5.5 inch, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră foto de 12 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K Ultra HD. Smartphone-ul poate fi comandat de pe QuickMobile.ro, site ce vinde și variantele pe auriu, negru, argintiu și alb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×