Notebook-ul Xiaomi Air 13 primește o reducere atractivă din partea unui retailer chinez; vine cu 8 GB RAM și SSD de 256 GB

2.162 ori
<b>Notebook-ul Xiaomi Air 13 primește o reducere atractivă din partea unui retailer chinez; vine cu 8 GB RAM și SSD de 256 GB</b>Anul 2016 a marcat și intrarea celor de la Xiaomi pe piața PC odată cu lansarea notebook-urilor Mi Air ce sosesc în variante cu display de 13.3 inch și 12.5 inch. Avem de-a face cu produse cu adevărat premium și de soluții Intel Core aflate la interior

Xiaomi a adus numeroase dispozitive interesante de-a lungul acestui an și dacă ar fi să alegem câteva modele, cu siguranță printre ele se numără și notebook-urile Xiaomi Air ce sosesc în variante de 12 și 13 inch. Avem parte de laptop-uri cu adevărat premium ce vin să rivalizeze cu produse similare precum MacBook, dar asta la prețuri cu mult mai acesibile pentru utilizatorul de rând ce vrea să cheltuiască inteligent.

Xiaomi Air 13

În această perioadă cei de la GearBest.com vin cu o serie de reduceri pentru varianta de 13 inch, aceasta fiind totodată și cea mai bine pusă la punct pe partea hardware. De menționat faptul că avem de-a face cu un stoc limitat pentru unitățile vândute la prețul redus, la momentul publicării acestui articol doar 65 laptop-uri mai fiind disponibile din stocul total de 200 unități.

Xiaomi Air 13

Din punct de vedere al dotărilor pe care aceste Xiaomi Air 13 ni le aduce, avem în prim-plan display-ul de 13.3 inch cu tehnologie IPS și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și procesorul dual-core Intel Core i5-6200u ce este tactat la o frecvență de 2.3 GHz. Primim 8 GB memorie RAM DDR4 pentru un sistem de multitasking eficient, 256 GB de stocare SSD și un port reversibil USB Type-C pentru transferul de date.

Xiaomi Air 13

Primim și un port HDMI cu suport pentru output video la rezoluție 4K Ultra HD, o baterie de 5400 mAh ce vine cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă și o cameră web de 0.92 megapixeli ce poate fi utilizată pentru apeluri video via Skype de exemplu. De asemenea, laptop-ul vine și cu tehnologia Bluetooth 4.1 ce ne permite conectarea la diverse dispozitive și desigur transferul de date de pe smartphone pe laptop și viceversa.

Tot pe partea de conectivitate menționăm prezența a două porturi USB 3.0, a unui jack audio 3.5 mm și a tehnologiei Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Xiaomi Air 13 cântărește doar 1.28 kg și în acest moment poate fi găsit în oferta celor de la GearBest.com pentru prețul de 739.99 dolari. Retailerul de față desfășoară și o altă promoție interesantă despre care puteți afla informații de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×