Vivo anunță lansarea lui Xplay 6; phablet arătos cu display curbat și cameră duală

1.239 ori
<b>Vivo anunță lansarea lui Xplay 6; phablet arătos cu display curbat și cameră duală</b>Vivo Xplay 6 este cel de-al 3-lea terminal al companiei chineze ce este anunțat astăzi, model care se laudă cu o cameră foto duală și cu un display Super AMOLED curbat. Telefonul ne aduce procesorul Qualcomm Snapdragon 820 alături de 6 GB memorie RAM

Compania chineză Vivo a lansat astăzi nici mai mult nici mai puțin de 3 smartphone-uri, două dintre acestea fiind modelele X9 și X9 Plus despre care v-am relatat cu doar câteva momente în urmă. Acum descoperim că pe lângă cele două a fost anunțat și flagship-ul Xplay 6 ce se laudă cu un display curbat spre margini exact ca Samsung Galaxy S7 și cu o cameră foto duală principală despre care aflați detalii mai jos.

Vivo Xplay 6

Ei bine, primim aici un display Super AMOLED de 5.46 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 144 pixeli) și muchii curbate, tehnologia Always-On Display și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Avem 6 GB memorie RAM LPDDR4, 128 GB de stocare flash UFS 2.0, o cameră selfie de 16 megapixeli și o baterie de 4080 mAh la pachet.

Xplay 6

Modulul dual de pe spate este compus dintr-un senzor principal Sony IMX362 de 12 megapixeli cu sistem de stabilizare optică a imaginii, deschidere f/1.7 și dintr-un senzor secundar de 5 megapixeli. Cele două camere vor lucra împreună pentru realizarea de fotografii cu efect de tip bokeh.

Restul listei de dotări mai include conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, un scanner de amprente amplasat frontal, un chip audio Hi-Fi ES9038 și alte 3 OPA1622. Aflați că Vivo Xplay 6 va fi disponibil din decembrie la un preț de 655 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×