Xiaomi Mi A3: OS, UI, aplicaţii cu Android One în frunte, Pie deocamdată

1.222 ori
<b>Xiaomi Mi A3: OS, UI, aplicaţii cu Android One în frunte, Pie deocamdată</b>Xiaomi Mi A3 continua seria de telefoane Android One de la Xiaomi, ceea ce înseamnă că avem Android Pie la bord într-o versiune stock. Înseamnă şi că vom primi Android 10 şi 11 şi 3 ani de actualizări de securitate. Experienţa nu e cu nimic diferită de..

Xiaomi Mi A3 continuă seria de telefoane Android One de la Xiaomi, ceea ce înseamnă că avem Android Pie la bord într-o versiune stock. Înseamnă şi că vom primi Android 10 şi 11 şi 3 ani de actualizări de securitate. Experienţa nu e cu nimic diferită de cea de pe telefoanele Nokia, Motorola sau Pixel, în mare. Avem în jur de 20 şi ceva de aplicaţii şi nu există bloatware.

Video-review Xiaomi Mi A3, secțiunea OS & UI & APPS

Google are propriul homescreen dedicat în stânga, cu ştiri şi informări meteo, iar multitasking-ul se face prin thumbnail-uri care se succes orizontal prin glisare. Split screen-ul e disponibil pentru multitasking, iar widget-urile sunt stock şi ele. Zona de notificări şi Quick Settings este aerisită, mi s-a părut. Setările au câte o culoare diferită pentru fiecare opţiune şi de aici se remarcă Digital Wellbeing, care îţi arată câte ore stai în fiecare aplicaţie şi îţi permite să pui şi limite.

Pe partea de securitate avem deblocare facială (nu avem infraroşu, aşa că mai bine nu), plus cititorul de amprente. Este integrat în ecran şi îmi place animaţia să. Viteza sa este OK pentru un telefon midrange, dar nu emite pretenţii să bată flagship-uri. Se deblochează mai rapid cu cititorul din ecran decât o face Galaxy A50 aş zice, dar diferenţa e mică.

Dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de Notification Dots şi At a Glance, primul un soi de rudă îndepărtată de 3D Touch şi al doilea o rudă cu Always on Display. Google Assistant este evident parte din ecuaţie.

Compatibilitate 4G LTE: 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 28(700), 38(2600), 40(2300)

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×