Xiaomi Redmi K20 Pro Premium: Design identic cu Redmi K20, la fel de ergonomic

1.840 ori
<b>Xiaomi Redmi K20 Pro Premium: Design identic cu Redmi K20, la fel de ergonomic</b>Xiaomi Redmi K20 Premium arată că Redmi K20 Pro, care arată că Redmi K20. Este un telefon fabricat din sticlă şi metal, cu Gorilla Glass 5 în faţă şi spate. Nuanţele de culoare disponibile sunt Carbon Black şi Flame Red (pe care o avem noi), dar şi..

Xiaomi Redmi K20 Pro Premium arată că Redmi K20 Pro, care arată ca Redmi K20. Este un telefon fabricat din sticlă şi metal, cu Gorilla Glass 5 în faţă şi spate. Nuanţele de culoare disponibile sunt Carbon Black şi Flame Red (pe care o avem noi), dar şi albastru, alb şi "Miere".

Video-review Xiaomi Redmi K20 Pro Premium, secțiunea design

Redmi K20 Pro Premium măsoară 8.8 mm în grosime şi cântăreşte 191 de grame, fix ca şi Redmi K20/ K20 Pro. Are şi aceeaşi diagonală de 6.39 inch şi un ecran cu muchii înguste, scăpat fiind de breton, deoarece camera selfie a fost mutată în mecanismul pop up de sus. Îmi place cum prinde spatele lumină, ca nişte electroni care îţi scapă din palmă. Telefonul se simte foarte uşor şi comod, uşor de folosit cu o mână şi îmi aminteşte de feeling-ul unui OnePlus 6T, doar că mai puţin alunecos.

Spatele atrage amprente, dar mai puţine decât aţi crede, mai puţin vizibile mai bine zis. E bine construit, bine închegat şi nu da senzaţia de fragilitate. Şi cum am zis şi la Redmi K20, camera pop-up cu luminiţe îmi place maxim. Butoanele sunt si ele comode, răspund bine la apăsări.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×