Xiaomi Redmi Pro costă acum doar 1.234 lei la QuickMobile; phablet cu senzor foto dual și 3 GB RAM

1.560 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro costă acum doar 1.234 lei la QuickMobile; phablet cu senzor foto dual și 3 GB RAM</b>La nici o lună de la debutul în oferta QuickMobile, iată că phablet-ul Xiaomi Redmi Pro primește deja o reducere de preț foarte atractivă. Ei bine, dacă la vremea listării inițiale acest model costa 1.599 lei, acum poate fi achiziționat pentru suma de

Phablet-ul Xiaomi Redmi Pro debuta în oferta celor de la QuickMobile în urmă cu aproximativ o lună, terminal ce ne aduce o cameră foto duală cât și alte lucruri interesante la pachet. Prețul afișat de către retailer la acea vreme era de 1.599 lei, iar astăzi mulțumită unei reduceri îl putem achiziționa pentru suma de doar 1.234 lei - fiind în continuare vorba despre varianta ce ne oferă 64 GB de stocare și 3 GB memorie RAM.

Xiaomi Redmi Pro

Cum am amintit de camera foto duală, aflați că acest modul este compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli pentru fotografierea propriu-zisă și un altul secundar de 5 megapixeli ce este folosit la strângerea de informații cu privire la adâncimea câmpului vizual pentru post-procesare. Pentru selfie-uri ni se oferă în schimb, doar un singur senzor de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0.

Xiaomi Redmi Pro

Mai aflați că Xiaomi Redmi Pro aduce un procesor deca-core MediaTek Helio X25 tactat la 2.5 GHz, o baterie de 4050 mAh cu încărcare rapidă, un scanner de amprente și un port USB Type-C. Așteptați-vă la toată suita de elemente de conectivitate precum 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, ba chiar și emițător infraroșu.

Interesant este faptul că acest model costă pe site-urile din China aproximativ 1.100 lei, așadar un adaos foarte mic practicat aici de către QuickMobile pentru dispozitivul de față. Puteți comanda smartphone-ul Redmi Pro de aici.

Mulțumim pentru pont lui Popescu Petre!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×