Ce a Însemnat 2012 pentru Mobilissimo.ro: numeroase review-uri, primele prezentări de aplicații, prezența la evenimente internaționale și multe - multe altele!

1.671 ori
<b>Ce a Însemnat 2012 pentru Mobilissimo.ro: numeroase review-uri, primele prezentări de aplicații, prezența la evenimente internaționale și multe - multe altele!</b>în ultima zi a lui 2012, Mobilissimo.ro vă prezintă o retrospectivă a unui an interesant, plin de noutăți și de participări la evenimente internaționale. Am crescut cu ajutorul vostru, atât ca trafic, cât și ca notorietate și pentru asta vă...

în ultima zi a lui 2012, Mobilissimo.ro vă prezintă o retrospectivă a unui an interesant, plin de noutăți și de participări la evenimente internaționale. Am crescut cu ajutorul vostru, atât ca trafic, cât și ca notorietate și pentru asta vă mulțumim. A fost anul quad core, anul marilor orgolii și anul în care Apple nu a mai dominat piața atât de autoritar. Hai să vedem ce au însemnat ultimele 12 luni pentru noi.

în primul rând ne-au trecut prin mâini cele mai tari terminale ale momentului și am realizat 55 de reviews ale acestor device-uri, toate publicate în format video pe canalul nostru și în format text pe site. în 2012 am început să separăm prezentările de aplicații și jocuri de recenzii, pentru a le face mai scurte pe acestea din urmă. Astfel au rezultat peste 100 de prezentări de aplicații și jocuri pentru iOS, Android și Windows Phone în ultimul an. O perioadă ocupată a fost în februarie-martie 2012, când am participat la Mobile World Congress 2012, cel mai mare show de tehnologie al anului. V-am oferit de la fața locului sesiuni de live blogging și clipuri hands on cu cele mai noi telefoane și tablete.

Am realizat peste 100 de materiale video la MWC 2012. Tot în 2012 am publicat nu mai puțin de 3815 știri, articole și recenzii pe Mobilissimo.ro, unele care au strâns un număr impresionant de comentarii și au creat o comunitate frumoasă în jurul site-ului. Apreciem și faptul că la fiecare review video postat în luna decembrie, am strâns imediat în jur de 6 comentarii, semn că ne urmăriți cu mare atenție pe YouTube. Tot în acest an am participat și la un alt eveniment internațional, cel de lansare a lui ASUS PadFone 2, care a avut loc la Milano.

Revenind la canalul nostru YouTube, acesta are în prezent peste 3600 de abonați și primește zilnic între 20 și 30 de abonați noi. Am lansat și Forumul în ultimele 12 luni și am atins peste 1000 de vizitatori unici pe zi și 6000 de afișări servite. Pe lângă MWC și PadFone 2, v-am oferit live blogging-uri și de la lansările de terminale Nokia Lumia, lansarea lui Galaxy S III și absolut de la toate evenimentele de lansare Apple, pentru iPad 3, iPad Mini/iPad 4 și iPhone 5.

Pe final de an am tras linie și v-am oferit viziunea noastră asupra topurilor cu cele mai bune telefoane și tablete în acest an, pentru ca apoi să vă lăsăm să votați și să decideți care e cel mai bun terminal. Am sesizat în acest an importanța social media și am activat cu spor pe Twitter, Facebook și Google+, unde vă răspundem întotdeauna la întrebări, nelămuriri și comentarii. De altfel vă mulțumim că ne urmăriți în aceste medii și că sunteți atât de activi. Am avut și câteva concursuri interesante, în cadrul cărora v-am oferit premii de la MWC, carcase și accesorii pentru telefoane, ba chiar și device-uri uneori.

Nu a existat nici o reducere majoră de prețuri pe care să nu o fi publicat pe site și am fost vigilenți cu privire la lansările locale pe domeniul telecom și vă promitem să fim la fel și pe viitor. Avem o relație bună cu retailerii din România și încercam să obținem mereu în timp util terminale la teste și să vă informăm cu privire la sosirea lor în ofertă. Pentru 2013 vă anunțăm de acum prezența la Mobile World Congres în Barcelona, de unde va relata Emil Dragotă începând cu 24 februarie.

în acest an am descoperit împreună cu voi Windows 8 și Windows RT, am apreciat părți ale sale, dar nu am fost total convinși de experiența sa. Am testat iOS 6.0 pe iPhone 5 și parcă am fi dorit mai mult. Am fost ușor dezamăgiți că ultima actualizare a lui Android e tot un Jelly Bean și îl așteptăm cu nerăbdare pe Key Lime Pie. Dacă mai băgăm și Windows Phone 8 în ecuație a fost un an al prudenței, deoarece nici un mare update de OS mobil nu a zdruncinat piață... poate puțin cel Jelly Bean, cu plusul de viteză și Google Now.

Samsung Galaxy S III a fost o prezență plăcută în testele noastre, ca și Galaxy Note II. și iPad Mini și Nexus 7 au făcut o impresie bună și încheiem anul cu regretul că nu au ajuns la noi la timp terminale că LG Nexus 4, tableta Nexus 10, Nokia Lumia 920 sau Microsoft Surface. Pentru modele ca Asus VivoTab Smart, HTC 8X, Allview P5 Mini și P6 Stony vă pregătim deja review-uri de început de an. A fost un an destul de calm pe piața gadgeturilor și mă aștept la un 2013 furtunos, deoarece competiția între producători e mai strânsă ca oricând.

în încheiere vă urez un an nou mai bun și mai fericit și vă aștept cu numeroase articole, lansări și live blogging-uri încă de la CES 2013 la începutul lunii ianuarie. Apoi vine lansarea lui BlackBerry 10 OS și a primelor terminale cu acest OS și apoi... năvala MWC. Un an nou excelent vă urăm și mulțumim că ne urmăriți!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×