Grand Theft Auto Vice City review: evoluție mare față de GTA III, o atmosferă excelentă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 6.623 ori
<b>Grand Theft Auto Vice City review: evoluție mare față de GTA III, o atmosferă excelentă (Video)</b>După cum știți, avem un iPad Mini în posesie și testam numeroase jocuri pe acest device. După ce v-am prezentat titlul Modern Combat 4 la cererea voastră pe tableta de 7.9 inch, acum e rândul unei alte cereri să fie îndeplinita: review-ul lui...

După cum știți, avem un iPad Mini în posesie și testam numeroase jocuri pe acest device. După ce v-am prezentat titlul Modern Combat 4 la cererea voastră pe tableta de 7.9 inch, acum e rândul unei alte cereri să fie îndeplinita: review-ul lui GTA Vice City. Acesta este de fapt un remake al jocului de acum 10 ani, fiind o ediție aniversară.

Dacă ați jucat GTA III cu câteva luni în urma știți cam la ce să vă așteptați, cu mici îmbunătățiri. Aflați că acest joc costă 4.49 euro pe iOS și ocupa în jur de 2 GB pe terminalele voastre. Acțiunea se petrece la Miami, în anii 80 și jucați rolul lui Tomy Vercetti, a cărui voce este dată de către Ray Liotta. Totul se petrece în compania unor gangsteri, iar personajul principal avansează în ierarhie șantajând, asasinând, livrând pachete pentru cine trebuie și îndeplinind toate misiunile murdare specifice unui GTA.

Grand Theft Auto Vice City

Miami-ul anilor 80 înseamnă mulți palmieri, cămăși colorate, prostituate pe străzi, neoane strălucitoare și stil de viață opulent. Străzile sunt pline de supermasini, iar vilele abundă. GTA Vice City vă oferă în jur de 20 de ore de gameplay, iar în rândul melodiilor din soundtrack găsiți clasici că Bryan Adams sau Michael Jackson, la posturile de radio din mașinile deturnate. Ce s-a schimbat față de GTA III? în primul rând controlul automobilelor, care e o idee mai precis și mai puțin confuz. Puteți personaliza sistemul de control și mărimea și amplasarea butoanelor virtuale pe ecran fără probleme.

Grand Theft Auto Vice City

Puteți fura cam orice mașină, scuter și motocicletă, veți avea urmăriri cu poliția, apare și SWAT-ul și la un moment dat apar și mitraliere, tancuri și elicoptere. Acest joc îl jucăm în liceu și îl privesc cu mare nostalgie, deoarece a îmbătrânit bine și oferă aceeași experiență plăcută de "simulator de mafie". Dialogurile sunt excelente, iar personajele sunt foarte carismatice. Un joc excelent marca Rockstar, care de la noi primește un 9.3 din 10 și îl puteți descărca de aici pentru iOS sau de aici pentru Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×