FIFA 20 va include echipele din Liga 1; LPF şi Electronic Arts anunţă noutăţile din FIFA, inclusiv VOLTA

1.535 ori
<b>FIFA 20 va include echipele din Liga 1; LPF şi Electronic Arts anunţă noutăţile din FIFA, inclusiv VOLTA</b>EA România ne-a invitat la un eveniment interesant ieri, pe 27 august, când a venit din senin marea veste: Liga 1 apare în FIFA 20. Aceasta integrare a fost cerută de mai toţi fanii români de mulţi ani, aş zice decenii chiar

EA România ne-a invitat la un eveniment interesant ieri, pe 27 august, când a venit din senin marea veste: Liga 1 apare în FIFA 20. Aceasta integrare a fost cerută de mai toţi fanii români de mulţi ani, aş zice decenii chiar. Cum a fost la eveniment şi ce noutăţi aduce FIFA 20 aflaţi mai jos.

FIFA 20

Trebuie spus că evenimentul a fost de anvergură, având loc la The Ark, o clădire veche şi posh în zona Rahova din Bucureşti şi au participat bloggeri, vloggeri (Colo, Ovvy Pătrașcu şi mulţi alţii), dar şi presa, inclusiv televiziuni. L-am văzut şi pe Dănuț Coman, fost portar al Rapidului şi actual oficial al clubului Astra Giurgiu, dar şi reprezentanţi LPF.

FIFA 20

Andi Moisescu a fost gazda evenimentului şi ne-a vorbit despre nopţile lungi pierdute jucând FIFA, dar şi despre nopţile lungi pierdute de programatorii de la EA România, care contribuie decisiv la dezvoltarea seriei FIFA. De altfel FIFA 20 e realizat în bună parte de EA România şi EA Vancouver. Pe scenă a urcat şi Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România, care a făcut marele anunţ: cele 14 echipe din Liga 1 sunt acum în FIFA 20. Cu tot cu tricouri oficiale, blazoane, mingi de meci şi jucători la zi.

FIFA 20

Posibil să fie şi stadioanele omologate, dar nu garantez. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal din România a participat Robert Pongracz, care a vorbit despre colaborarea cu EA şi a făcut cadou reprezentantului EA un tricou semnat de toţi căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1. Pe viitor vom putea juca cu FCSB, Dinamo, CFR Cluj, Astra, Viitorul şi restul de echipe în FIFA, să ne urmăm parcursul prin Liga 1 sau chiar să câştigăm Champions League.

FIFA 20

S-a vorbit şi despre VOLTA Football, un nou mod în FIFA 20, o reîncarnare de FIFA Street practic. E un mod stil miuţa, cu 5 versus 5, 4 versus 4 sau 3 versus 3, care include şi elemente de futsal. Se va juca în locaţii urbane de pe tot globul şi am avut şi noi o demonstraţie ad hoc cu una dintre naţionalele mici de futsal ale României. Băieţii erau foarte tehnici, din ce am văzut.

FIFA 20

Vom avea şi un mod VOLTA Story şi o experienţă interconectată VOLTA World, dar şi o ligă online VOLTA League. FIFA 20 include şi noutăţi la nivel de gameplay, prin concepte precum Football Intelligence, Authentic Game Flow, Decisive Moments şi Ball Physics. Vom avea şi manageri de sex feminin, iar în modul Ultimate Team a revenit Gheorghe Hagi, plus Zinedine Zidane, Didier Drogba şi Andrea Pirlo.

FIFA 20 se lansează pe 27 septembrie 2019, pe PS4, Xbox One şi PC. Costă în jur de 300 de lei şi ar trebui să vedem şi un demo pe 12 septembrie. E în pregătire şi varianta de mobil, al cărei beta îl puteţi juca deja pe Android. Mă bucur să văd Liga 1 în acest joc şi sunt tare curios de rating-urile jucatorilor. 3 fotbalişti români au fost aleşi pentru a avea chipul modelat realist în joc: George Ţucudean, George Puşcaş şi Alexandru Mitriţă. Revenim cu impresii când punem mâna şi pe joc.

Prețuri FIFA 20:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×