iHunt Alien X ApeX: Design cromatic sexy şi trendy

473 ori
<b>iHunt Alien X ApeX: Design cromatic sexy şi trendy</b>Nu poţi să pui un nume fistichiu unui produs ca "iHunt Alien X ApeX", fără să vii şi cu un design pe măsură. iHunt adopta gradientul şi culoarea schimbătoare de la verde la albastru, abordare îndrăgită deja pe telefoane Huawei şi clone ale lor în..

Nu poţi să pui un nume fistichiu unui produs ca "iHunt Alien X ApeX", fără să vii şi cu un design pe măsură. iHunt adoptă gradientul şi culoarea schimbătoare de la verde la albastru, abordare îndrăgită deja pe telefoane Huawei şi clone ale lor în ultimul an. Alien X ApeX este fabricat din sticlă şi metal, cu o ramă metalică generoasă şi lucioasă, cu talie de 8.8 mm.

Mă duce cu gândul la oţel inoxidabil, dar e probabil doar aluminiu. Telefonul e destul de greu la 200 de grame, dar greutatea este bine distribuită şi nu o veţi resimţi. Spatele se poate umple de amprente şi grăsime, dar nu sunt aşa vizibile datorită culorii telefonului. Aderenta este în grafic şi butoanele răspund bine la apăsări. Utilizarea cu o singură mână se face comod doar dacă ai mâna mare, acesta fiind un device destul de lat.

Avem o construcţie solidă şi premium şi un breton măricel în zona din faţă, iertat doar pentru că avem 2 camere selfie. Este un telefon trendy şi arătos, mai ales pentru publicul tânăr şi în special pentru adolescenţi.  Nu e rea deloc nici amplasarea cititorului de amprente lateral.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×