Sony ar urma să lanseze telefoanele Xperia 1s şi Xperia 1v pe 9 iulie, cu design modificat faţă de Xperia 1

1.584 ori
<b>Sony ar urma să lanseze telefoanele Xperia 1s şi Xperia 1v pe 9 iulie, cu design modificat faţă de Xperia 1</b>Sony se pregăteşte să lanseze noi variante ale flagshipul-ui său Xperia 1, conform unor surse din Japonia, citate de un site chinez. Se pare că modelele Xperia 1s şi Xperia 1v au apărut menționate pe web

Sony se pregăteşte să lanseze noi variante ale flagshipul-ui său Xperia 1, conform unor surse din Japonia, citate de un site chinez. Se pare că modelele Xperia 1s şi Xperia 1v au apărut menționate pe web, cu un design modificat în partea din spate. Avem chiar şi dată de lansare pentru noile versiuni de telefon şi anume 9 iulie. 

Noile device-uri vor avea în continuare o cameră triplă în spate, doar că aceasta va fi mutată lateral şi nu centrată. Conform surselor, telefoanele vor păstra procesorul Snapdragon 855, dar vor sacrifica ecranul OLED în favoarea unui LCD. Modelul de mai sus apare pe mov și amintește de primele scăpări ale lui Xperia 2.

Xperia 1v

Sunt şanse mari ca telefoanele să rămână doar în Japonia. Vă reamintesc că Sony Xperia 1 cel original inaugura formatul 21:9 în rândul smartphone-urilor la MWC 2019 şi debuta cu un display de 6.5 inch OLED HDR în magazine în această lună. A ajuns la noi recent şi l-am scos din cutie săptămâna trecută.

Are la bord 3 camere de 12 MP în spate, plus o cameră selfie de 8 MP, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Recent am văzut şi tot mai multe scăpări de Xperia 2, care s-ar pregăti pentru un debut la IFA 2019 aparent. A primit certificarea EECC şi ar păstra formatul 21:9 de la Xperia 1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×