Battle Supremacy review: un nou joc cu tancuri cu grafică fantastică și gameplay atractiv (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.619 ori
<b>Battle Supremacy review: un nou joc cu tancuri cu grafică fantastică și gameplay atractiv (Video)</b>După Iron Force și experiența sa gen World of Tanks, iată un nou joc iOS cu tancuri, de această dată testat pe iPad Mini Retina. E vorba despre Battle Supremacy, care costă 5 dolari și este un shooter cu tancuri din al doilea război mondia....

După Iron Force și experiența sa gen World of Tanks, iată un nou joc iOS cu tancuri, de această dată testat pe iPad Mini Retina. E vorba despre Battle Supremacy, care costă 5 dolari și este un shooter cu tancuri din al doilea război mondia.

Puteți folosi atât tancuri, cât și avioane, automobile și bărci. Jocul vine de la Atypical Games, cunoscuți pentru niște jocuri cu avioane cu grafică de console. și acest titlu oferă o grafică fantastică, după cum se vede și în video review și ea arată foarte bine pe ecranul Retina de pe acest iPad Mini 2. Veți folosi un stick virtual în partea stângă a ecranului pentru a mișca tancul și un altul în partea dreaptă pentru a roti tureta și a trage în orice direcție doriți.

Battle Supremacy review: un nou joc cu tancuri cu grafică fantastică și gameplay atractiv (Video)​

Există și un buton de zoom în pentru ținta și butoane laterale pentru foc. Avem la dispoziție misiuni single player în Battle Supremacy dar și bătălii online pe hărți uriașe. Misiunile vă vor duce în Rusia, în Franța și în teatrul de război din Pacific, cu o mulțime de tancuri de deblocat, de la modele Tiger la un Churchill excelent.

Veți putea upgrada tancurile, veți ataca și ocupa baze, dar va trebui să jucați și în defensivă pentru a apăra obiective. Există și moduri de jucat în echipa și o opțiune free roaming, dacă vreți să explorați hărțile uriașe. Ținta se pune automat în acest joc, sau cel puțin e asistata de computer, deci nu trebuie să vă faceți mari griji la acest aspect.

îi acordăm titlului o notă de 9 din 10 și îl descărcați de aici.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×