ASUS se pregătește de o concurență acerbă pe piața smartphone, scoțând la bătaie modelele ZenFone

1.257 ori
<b>ASUS se pregătește de o concurență acerbă pe piața smartphone, scoțând la bătaie modelele ZenFone</b>știți probabil deja că în 2014 ASUS vrea să înceapă să conteze pe piața smartphone, anunțând la începutul acestui an seria de telefoane ZenFone. Compania va avea totuși parte de o competiție dură, din partea unor rivali precum Huawei, TCL,...

știți probabil deja că în 2014 ASUS vrea să înceapă să conteze pe piața smartphone, anunțând la începutul acestui an seria de telefoane ZenFone. Compania va avea totuși parte de o competiție dură, din partea unor rivali precum Huawei, TCL, Xiaomi și ZTE.

Produsele ZenFone, telefoane cu diagonală între 4 și 6 inch vor începe să fie promovate în Taiwan de pe 8 aprilie și în China de pe 11. Modelul ZenFone de 5 inch va costa 149 de dolari deblocat și cel de 6 inch199 dolari, în vreme ce ZenFone 4 va avea prețul de 99 de dolari și a fost amânat până în luna mai.

Aceasta amânare duce cu gândul la o meteahnă mai veche a celor de la ASUS, care mereu stârnesc entuziasmul publicului apoi întârzie foarte mult cu lansările de produse. în România spre exemplu, toate PadFone-urile au întârziat enorm să intre pe piață și alte produse ASUS nici măcar nu au mai ajuns la noi. Dacă luăm în calcul și că Huawei a lansat un smartphone de 5.5 inch cu procesor 8 core și preț de 161 de dolari, atunci un ZenFone parcă nu mai sună atât de atractiv.

în schimb trebuie să recunosc că interfața Zen de pe terminalele ASUS arată foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×