Iron Force review: un soi de World of Tanks, dar mai lent și mai freemium (Video)

1.316 ori
<b>Iron Force review: un soi de World of Tanks, dar mai lent și mai freemium (Video)</b>Iron Force este un joc disponibil gratuit pe iOS, un simulator de tancuri care aduce puțin cu World of Tanks. Acest joc este testat pe iPad Mini 1 și este un produs al celor de la Chillingo. &nbsp; Aveți la dispoziție o serie de tancuri celebre din al...

Iron Force este un joc disponibil gratuit pe iOS, un simulator de tancuri care aduce puțin cu World of Tanks. Acest joc este testat pe iPad Mini 1 și este un produs al celor de la Chillingo.

Aveți la dispoziție o serie de tancuri celebre din al doilea război mondial și posibilitatea de a le upgrada la diferite capitole. Vă sugerez să începeți cu upgrade-uri ale vitezei întâi, deoarece în acest joc tancurile sunt foarte lente. Acesta este un joc freemium, deci cam orice costa și costă mult. în plus, există și aspectul combustibil, astfel că după ce jucați cam 20 de minute rămâneți fără combustibil și trebuie să așteptai să se refacă... sau să plătiți.

Iron Force review: un soi de World of Tanks, dar mai lent și mai freemium (Video)​

Meciurile sunt exclusiv în multiplayer, astfel că trebuie să fiți mai mereu online cu tableta, iar bătăliile durează în jur de 3 minute, timp în care jucătorul cu cele mai multe fraguri câștiga. Puteți forma alianțe, chatui în interfața principală a jocului și interacționa cu alți gameri cu ușurință. Aveți și powerupuri parașutate în joc, precum cele care cresc puterea de foc viteză sau mine anti tanc.

Jocul este distractiv și apreciez că se conectează foarte rapid al sesiuni multiplayer, fără pic de lag. îi dăm o notă de 7 din 10 deoarece are multe impedimente financiare pentru a-l savura și are foarte puține hărți. îl descărcați de aici.

Prețul actualizat al lui iPad Mini îl puteți afla de pe eMAG.ro

Iron Force review prezentat pe iPad Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×