Nokia X debutează oficial În România pe 8 aprilie; Seria Nokia cu Android ajunge pe plaiuri mioritice!

1.189 ori
<b>Nokia X debutează oficial În România pe 8 aprilie; Seria Nokia cu Android ajunge pe plaiuri mioritice!</b>După un debut cu mare tam tam la MWC 2014 și după ce am avut șansa să realizăm clipuri hands on cu primele modele Nokia cu Android, iată că ele ajung și în România. Lansarea va avea loc pe 8 aprilie, în București. &nbsp; Nokia X este modelul...

După un debut cu mare tam tam la MWC 2014 și după ce am avut șansa să realizăm clipuri hands on cu primele modele Nokia cu Android, iată că ele ajung și în România. Lansarea va avea loc pe 8 aprilie, în București.

Nokia X este modelul de bază al seriei, care vine cu 4 GB memorie internă, 512 MB RAM și un display IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. El măsoară 10.4 mm în grosime și integrează și o cameră de 3.15 MP, un procesor Snapdragon S4 dual core și rulează Android 4.1.2 cu o interfață specială Nokia și fără Play Store la bord.

Nokia X+ aduce 768 MB RAM, 4 GB memorie internă, slot microSD, iar restul dotărilor se aseamănă cu cele ale lui Nokia X. Nokia XL este ceva mai bine dotat, cu un display de 5 inch și camera de 5 MP în spate, plus cameră frontală de 2 MP și 768 MB RAM. Prețurile pe care le știm în acest moment sunt 89 de euro pentru Nokia X, 99 de euro pentru X+ și 109 euro pentru Nokia XL.

Asteptam si terminalele la review cat de curand!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×