Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro): hack and slash cu elemente de RPG şi control prost implementat (Video)

886 ori
<b>Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro): hack and slash cu elemente de RPG şi control prost implementat (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat tableta Allview Viva Q10 Pro, pe care v-am oferit-o la concurs, am jucat şi jocuri pe acest device. Printre ele se numără şi Blade Warrior, pe care &icirc;l vedeţi testat mai jos. &nbsp; Acest titlu este un hack and slash...

Atunci când am testat tableta Allview Viva Q10 Pro, pe care v-am oferit-o la concurs, am jucat şi jocuri pe acest device. Printre ele se numără şi Blade Warrior, pe care îl vedeţi testat mai jos.

Acest titlu este un hack and slash cu elemente de RPG şi un control destul de slab implementat. Jocul e foarte repetitiv şi va permite să alegeţi între 2 personaje, pe care le puteţi upgrada şi cărora le puteţi debloca noi arme. Totul costă foarte mult în acest titlu, care are două monede de schimb. Anumite aspecte ale graficii arată bine, dar faptul că personajul poate înainta doar pe câteva "rânduri" şi nu are libertate totală de mişcare e enervant.

Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro): hack and slash cu elemente de RPG şi control prost implementat (Video)

Peste 100 de donjonuri sunt incluse aici, dar din păcate fiecare donjon include zeci de inamici, lupta durând mult şi fiind foarte plictisitoare. Există 3 nivele de dificultate aici, iar inamicii sosesc în valuri şi includ demoni, vrăjitori care trag de la distanţă în voi şi chiar şi câte un boss. Există şi combo-uri declanşate de o serie de lovituri şi puteţi schimba sabia cu o coasă sau tot felul de pumnaluri.

Veți folosi şi vrăji şi deşi am jucat destul de mult nu am putut debloca noi puteri, din păcate. Îi acordăm lui Blade Warrior nota 7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview Viva Q10 Pro prețuri actualizate:

Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×