Bounty Arms review: joc side scroller 3D cu grafică de console, jucat pe Allview Viva Q8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.389 ori
<b>Bounty Arms review: joc side scroller 3D cu grafică de console, jucat pe Allview Viva Q8 (Video)</b>Bounty Arms este un joc nou disponibil în Google Play Store, testat pe tableta Allview Viva Q8 (preț la eMAG). Titlul costă 4.99 dolari și este un side scroller 3D cu o grafică ce amintește mai degrabă de console, decât de tablete sau telefoane....

Bounty Arms este un joc nou disponibil în Google Play Store, testat pe tableta Allview Viva Q8 (preț la eMAG). Titlul costă 4.99 dolari și este un side scroller 3D cu o grafică ce amintește mai degrabă de console, decât de tablete sau telefoane.

Acest joc nu include reclame, sau achiziții în aplicație și el poate fi controlat cu ajutorul unui thumbstick virtual, plus buton de săritură plus buton de atac. Aveți 3 personaje la dispoziție, printre care un roboțel în genul lui R2D2 din Star Wars, un mercenar cu o armă uriașă și o creatură galbenă cu un lansator de porci și confetti. Bounty Arms are o componentă puternică de umor, detectată mai ales în dialogurile ironice dintre personaje.

Controlul poate fi ușor confuz în timpul bătăliilor, mai ales că nu puteți opri atacurile inamice, ci doar să atacați. Pe lângă bazooka, lasere sau mitraliere, veți avea și un plic uriaș de muște, care se activează când sunteți aproape de inamici. Fiecare personaj poate avea "pets", adică un companion care îi asigură puteri speciale.

Veți putea accesa cufere și camere ascunse, dar aceastea costă bani de aur și oferă de obicei doar powerupuri modeste. Aveți la dispoziție 10 misiuni în acest joc, care dau ușor senzația de repetitiv. Bounty Arms primește de la noi nota 7.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview Viva Q8, prețuri actualizate:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×