Allview Viva Q8 unboxing: aduce cu iPad Mini, impresionează prin design ultraslim (Video)

2.855 ori
<b>Allview Viva Q8 unboxing: aduce cu iPad Mini, impresionează prin design ultraslim (Video)</b>Allview are o gamă nouă de tablete numită Viva, iar esența acestei serii este designul ultraslim și viteza crescută. Noi am primit în teste modelul Allview Viva Q8, care costă 799 lei, a fost lansat în iulie și este o tabletă quad core cu ecran...

Allview are o gamă nouă de tablete numită Viva, iar esența acestei serii este designul ultraslim și viteza crescută. Noi am primit în teste modelul Allview Viva Q8, care costă 799 lei, a fost lansat în iulie și este o tabletă quad core cu ecran de 7.9 inch.

Terminalul aduce cu un iPad Mini din față și măsoară doar 7.5 mm în grosime, cântărind doar 357 grame. Tableta vine în cutie cu un cablu USB, încărcător, manual destul de gros și adaptor pentru atașarea de accesorii via port full USB. Allview Viva Q8 dispune de un ecran IPS LCD de 7.9 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, Android 4.2, un procesor quad core Cortex A7 de 1 GHz și un GPU 8 Core PowerVR SGX544MP2.

Allview Viva Q8 unboxing

Avem la dispoziție și 8 GB memorie internă, 1 GB RAM DDR3, slot microSD cu suport pentru până la 32 GB și o carcasă din aluminiu. Tableta nu are GPS sau Bluetooth, dar vine cu o cameră de 5 megapixeli în spate, cu autofocus și captura video Full HD. Bateria acestui device este o unitate de 4000 mAh, care promite 4 ore de funcționare. Menționez și prezența unui port micro HDMI aici și revenim foarte curând cu un review detaliat. Până acum ne declarăm plăcut impresionați de design. Discutăm despre tabletă pe forum!

Allview Viva Q8 unboxing
 

Allview Viva Q8, prețuri actualizate:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×