Iată panoul frontal al lui Samsung Galaxy Note 3; Phabletul va filma 4K!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.047 ori
<b>Iată panoul frontal al lui Samsung Galaxy Note 3; Phabletul va filma 4K!</b>Astăzi avem o serie de zvonuri și scăpări legate de Samsung Galaxy Note 3, ceea ce era de așteptat, mai ales că ne desparte doar o săptămână de marea lansare. Ei bine, mai jos vedeți o serie de imagini cu ceea ce pare a fi panoul frontal al...

Astăzi avem o serie de zvonuri și scăpări legate de Samsung Galaxy Note 3, ceea ce era de așteptat, mai ales că ne desparte doar o săptămână de marea lansare. Ei bine, mai jos vedeți o serie de imagini cu ceea ce pare a fi panoul frontal al terminalului, iar de aici aflăm că phabletul ar putea fi capabil de captură video 4K.

Panoul pare a urma direcția de design specifică Samsung, dar colțurile sunt parcă mai bine definite decât pe Note II, ceea ce duce cu gândul la un terminal orientat mai mult spre business. Imaginile de înaltă rezoluție cu acest panou au fost preluate de experți, măsurate cu rigla și a rezultat o mărime a diagonalei de 5.68 inch pentru acest device, deci probabil vom avea un Note de 5.7 inch de această dată.

Iată panoul frontal al lui Samsung Galaxy Note 3; Phabletul va filma 4K!

Marginea ecranului este de doar 2.2 mm, iar panoul are grosimea de doar 1.8 mm. Un raport din Coreea de Sud afirma că Note 3 ar trebui să poată înregistra video 4K și să ofere playback audio Hi Fi. Există și zvonuri negative, care afirmă că noul terminal nu va avea stabilizare optică a imaginii, deci nu totul e perfect când vine vorba de cameră sa.

Iată panoul frontal al lui Samsung Galaxy Note 3

Cum vă suna până acum noul Note? Aveți aici o galerie amplă cu panoul sau frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×