Un smartphone HTC misterios apare Într-o nouă serie de imagini; Ce model să fie?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.186 ori
<b>Un smartphone HTC misterios apare Într-o nouă serie de imagini; Ce model să fie?</b>Nu ni se întâmplă prea des să vedem un smartphone nou, despre a cărui identitate nu avem informații, dar iată că astăzi e cazul să vedem așa ceva. E vorba despre HTC-ul din imaginile de mai jos. &nbsp; Pozele sosesc la pachet cu câteva...

Nu ni se întâmplă prea des să vedem un smartphone nou, despre a cărui identitate nu avem informații, dar iată că astăzi e cazul să vedem așa ceva. E vorba despre HTC-ul din imaginile de mai jos.

Pozele sosesc la pachet cu câteva specificații, care includ un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, un procesor dual core, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Ne așteptăm și la o cameră de 5 megapixeli în spate și una frontală de 1.3 MP, deci având în vedere aceste dotări putem spune că noul model e un low end spre midrange.

Un smartphone HTC misterios apare Într-o nouă serie de imagini; Ce model să fie?

Terminalul are o combinație duala de culori, cu o parte frontală neagră și o zonă din spte albă. Lentila camerei are de jur împrejur un inel metalic, puțin mai ridicat decât capacul bateriei, în stilul lui HTC One X. Acest device are și un preț asociat și anume 210 dolari. Să fie acesta un nou model Desire cu preț accesibil?

Telefoane HTC

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×